Κάθε τόσο βάζεις στόχο να πίνεις για πρωινό ένα πλούσιο, θρεπτικό και χορταστικό σμούθι, αλλά καταλήγεις να ξυπνάς τελευταία στιγμή και να τρέχεις στο γραφείο μόνο με έναν καφέ και ένα κουλουράκι; Υπάρχει τρόπος να ετοιμάσεις από πριν τα σμούθι όχι μόνο της επόμενης μέρας, αλλά ολόκληρης της εβδομάδας σου.
Απλά, όποτε έχεις λίγο χρόνο, π.χ. μέσα στο Σαββατοκύριακο, συγκεντρώνεις τα υλικά που θέλεις να χρησιμοποιήσεις σε ένα σμούθι (π.χ. σπανάκι, μπανάνα και μούρα), τα πλένεις, τα κομματιάζεις, τα μοιράζεις σε σακουλάκια ασφαλείας ανά μερίδα και τα βάζεις στην κατάψυξη.
Την επόμενη μέρα ή όποτε θέλεις, αδειάζεις το περιεχόμενο από το σακουλάκι στο μπλέντερ, προσθέτεις λίγο γάλα, ταχίνι ή όποιο άλλο κρεμώδες υλικό θέλεις να χρησιμοποιήσεις, χτυπάς και απολαμβάνεις.