Ανάλαφρο, φρουτώδες, εξωτικό με τις απαραίτητες φυσαλίδες, μια εκδοχή punch που θα δώσει έναν αέρα δροσιάς στις καυτές καλοκαιρινές νύχτες και μέρες σου. Ένα υπέροχο κοκτέιλ για όλες τις ώρες – για να γιορτάσεις οποιαδήποτε αφορμή για χαρά έχεις ή για να δώσεις εσύ την αφορμή για χαρά…
ΥΛΙΚΑ
10 ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΑ
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:
0 ΩΡΕΣ 10 ΛΕΠΤΑ
ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ:
0 ΩΡΕΣ 15 ΛΕΠΤΑ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
3 φλ. χυμός ανανά
3 φλ. νερό ανθρακούχο ή σόδα
1 (750 mL) μπουκάλι Prosecco
1 φλ. βότκα βανίλιας
2 φλ. φέτες ανανά
2 ροδάκινα, σε λεπτές φέτες
1/4 φλ. φρέσκια μέντα, συν περισσότερα για γαρνιτούρα
3 φλ. πάγος
10 σφήνες ανανά, για γαρνιτούρα
1/3 φλ. κρυσταλλική ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Συνδυάστε χυμό ανανά, ανθρακούχο νερό (ή σόδα), Prosecco, βότκα, φέτες ανανά, ροδάκινα και μέντα σε ένα μπολ με αναδευτήρα. Προσθέστε πάγο και ανακατέψτε για να τα συνδυάσετε.
Χρησιμοποιώντας μια σφήνα ανανά, βρέξτε το χείλος των γυαλιών σας. Βουτήξτε ζάντες σε ζάχαρη και μετά γεμίστε ποτήρια με γροθιά και γαρνίρετε με μια σφήνα ανανά και ένα κλαδάκι μέντας.