Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες δρόμου στην Τήνο και στη Λευκάδα. Η Barilla για πρώτη χρονιά έδωσε το παρών δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξη της στους αθλητές, τις οικογένειες και τους επισκέπτες και προσφέροντάς τους υγιεινά και νόστιμα γεύματα που αναδεικνύουν τα τοπικά προϊόντα της ελληνικής γης.


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες δρόμου στην Τήνο και στη Λευκάδα. Η Barilla για πρώτη χρονιά έδωσε το παρών δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξη της στους αθλητές, τις οικογένειες και τους επισκέπτες και προσφέροντάς τους υγιεινά και νόστιμα γεύματα που αναδεικνύουν τα τοπικά προϊόντα της ελληνικής γης.

Συγκεκριμένα, διοργάνωσε δύο Pasta Parties όπου τα σοκάκια μετατράπηκαν σε ένα τεράστιο κυριακάτικο τραπέζι και όλοι οι παρευρισκόμενοι, παρά την κούραση τους, ταξίδεψαν στη γεύση με συντροφιά σημαντικούς και επώνυμους καλεσμένους.

Διάσημοι σεφ στο Tinos Running Experience

Το 5ο Tinos Running Experience Vodafone 2018, που πραγματοποιήθηκε στις 8, 9 και 10 Ιουνίου, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. To νησί της Τήνου το βράδυ της Παρασκευής υποδέχθηκε το Pasta Party στο γραφικό και πανέμορφο χωριό Κέχρος με δύο αγαπημένους σεφ, οι οποίοι δημιούργησαν με ιδιαίτερο μεράκι συνταγές ειδικά για την περίσταση.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης και ο Αλέξανδρος Παπανδρέου μοιράστηκαν με τους παρευρισκόμενους μοναδικές στιγμές απόλαυσης, με τα ζυμαρικά Barilla να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι αγαπημένοι σεφ, χρησιμοποιώντας την αφρόκρεμα των ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων όπως λούζα, παλαιωμένη γραβιέρα και κρίταμο, δημιούργησαν μια πανδαισία γεύσεων, συνδυάζοντας τοπικά προϊόντα με τα ελληνικά σχήματα ζυμαρικών της Barilla.

Όλα όσα συνέβησαν στον Λευκάδιο Ημιμαραθώνιο

Ο 8ος Πράσινος Λευκάδιος Ημιμαραθώνιος έγινε στις 9 Ιουνίου και πλήθος κόσμου έσπευσε να στηρίξει για ακόμη μια χρονιά τη διοργάνωση. Επισκέπτες, αθλητές και κάτοικοι έτρεξαν τον αγώνα των 10 χιλιομέτρων και το Λαϊκό Δρόμο Υγείας των 5 χιλιομέτρων.

Το πρωί της εκδήλωσης οργανώθηκε από τη Barilla το Pasta Party, όπου όλοι απόλαυσαν ένα ευχάριστο γεύμα, δοκιμάζοντας τα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας ζυμαρικά της Barilla συνοδευόμενα από φρέσκα υλικά από την ελληνική ύπαιθρο, σε ένα γιορτινό περιβάλλον το οποίο έδενε απόλυτα με το λευκαδίτικο τοπίο. Οι παρευρισκόμενοι φόρτισαν τις μπαταρίες τους και ετοιμάστηκαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στoν αγώνα.

Οι αθλητές έκαναν το γύρο της λιμνοθάλασσας έχοντας δίπλα τους Μύλους και τις καλύτερες παραλίες του νησιού, με φόντο ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα.

empty alt

Η γιαπωνέζα μπλόγκερ που καταβροχθίζει μπροστά από μια κάμερα!

Μικρή στο μάτι… Η μικροσκοπική γιαπωνέζα μπλόγκερ Kinoshita Yuka, κατέγραψε σε βίντεο τον εαυτό της να καταβροχθίζει μέσα σε ελάχιστα λεπτά,  4.307 θερμίδες επιλέγοντας ένα άκρως ανθυγιεινό μενού.
empty alt

Το κρασί κινδυνεύει να γίνει είδος πολυτελείας;

Οι τρεις κορυφαίες χώρες στην οινοποιία έχουν δει τα τελευταία χρόνια την παραγωγή κρασιού να πέφτει κατακόρυφα, προσεγγίζοντας το χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων πενήντα χρόνων, σύμφωνα με την Independent.
empty alt

«Wasted»: Το ντοκιμαντέρ του Anthony Bourdain κάνει πρεμιέρα

Tο πάθος του Anthony Bourdain για τη μείωση της σπατάλης του φαγητού (food waste) αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στο ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους «WASTED! The Story of Food Waste», το οποίο κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στις 21.00, αποκλειστικά στο FOX Life, για να αλλάξει τον […]
empty alt

Κάνε την κάθε σου μέρα την καλύτερη της ζωής σου!

Kάτσε μέσα. Βγες έξω. Κάνε αυτό. Κάν’ το έτσι. Μην το κάνεις. Πόσες φορές σου έχουν πει τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνεις; Πόσες φορές σου έχουν πει «μα καλά, ποιος βγαίνει πια έξω», ή «τι εννοείς θα κάτσεις μέσα;».
empty alt

Αντίο κόκκινο και λευκό, καλώς ήρθες μπλε κρασί!

«Το ροζέ κρασί είναι ξεπερασμένο. Το λευκό και το κόκκινο ανήκουν στους προηγούμενους αιώνες», με αυτή τη φράση το περιοδικό Time μάς συστήνει το… μπλε κρασί, προϊόν μιας ισπανικής εταιρείας.
empty alt

Κουνουπίδι: διαδέχεται το ρύζι και το αλεύρι;

Ένα πρώην μεγαλοστέλεχος του μάρκετινγκ, η Gail Becker, από τότε που απέκτησε δύο παιδιά με κοιλιοκάκη άρχισε να αναζητά τροφές χωρίς γλουτένη, προσπάθεια που την οδήγησε στην απόφαση να φτιάξει τη δική της ζύμη, αντικαθιστώντας το λευκό αλεύρι με κουνουπίδι.
empty alt

Η Ροδουλα δυναμώνει την συνεργασία της με τον ΑΒ

Η εταιρεία Ροδούλα με πάνω από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο της ζύμης και του γλυκού προμηθεύοντας καταστήματα εστίασης, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενισχύει την παρουυσία της τα τελευταία 4 χρονιά και στο κομμάτι του Supermarket.
empty alt

Ηπειρώτικα Αυγά: Παστεριωμένο 100% Ασπράδι Αυγού…με Ονομασία Προέλευσης!

Τα Ηπειρώτικα Αυγά της Πτηνοτροφικής Ιωαννίνων Α.Ε. προσφέρουν στην ελληνική αγορά τη Νο1 πηγή πρωτεΐνης από φρέσκα αυγά με ονομασία προέλευσης! Το παστεριωμένο 100% ασπράδι αυγού κυκλοφορεί στην αγορά από τα Ηπειρώτικα Αυγά σε χαρτοκυτίο Pure Pak για τη διασφάλιση της ασφάλειας του προϊόντος και...
Back To Top