Μέτρια   Μερίδες : 12   18.31-21.00  

Τα γαλλικά μπισκοτάκια μπορούν να συνοδεύσουν το παγωτό σας ή και τον καφέ σας.

Υλικά:

100 γρ. βούτυρο (μαλακό)

100 γρ. αλεύρι

4 ασπράδια (σε θερμοκρασία δωματίου)

1 βανίλια

100 γρ. ζάχαρη άχνη

Οδηγίες:

Δουλεύουμε το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη μέχρι το μείγμα να γίνει αλοιφή. Προσθέτουμε το αλεύρι περασμένο από σίτα, τη βανίλια και ένα ένα τα ασπράδια δουλεύοντας πάντα σε μέτρια ταχύτητα με το φτερό. Μόλις έχει γίνει μια ομοιόμορφη μάζα, βάζουμε σε ένα κορνέ με μύτη 5 – 6 mm και απλώνουμε σε μία λαδόκολλα κάνοντας μπαστουνάκια 5 – 6 εκατοστών αφήνοντας λίγο κενό ανάμεσα. Ψήνουμε στους 180° - 190° για 7 με 8 λεπτά, ώσπου να ροδίσουν γύρω γύρω. Αφήνουμε να κρυώσουν και τα κρατάμε σε ένα τάπερ χωρίς υγρασία.

empty alt

Μπακαλιάρος ψητός

Ένας άξιος εκπρόσωπος της θάλασσας στο πιάτο σας με τα... κρεμμυδάκια. 
empty alt

Φρέσκα ζυμαρικά με σάλτσα ροζ από τοματίνια και γαρίδες

Τα αγαπημένα ζυμαρικά σε ωραίο γευστικό και χρωματικό συνδυασμό.
empty alt

Σαλάτα με μπέικον και μήλα

Το μπέικον θα δώσει ένα ακόμη λόγο για να υποκύψει κανείς σε αυτή τη σαλάτα.
empty alt

Κρύα σαλάτα από pasta

Δροσερή και εύκολη σαλάτα με ζυμαρικά για τα καλοκαιρινά σας τραπέζια.
empty alt

Ρολά από μοσχαράκι γάλακτος με μελιτζάνα

Τυλίξτε σε ρολά το κρέας και κλείστε μέσα τους μια ποικιλία μυρωδικών.
empty alt

Κοτόπουλο με μέλι και μουστάρδα

Γευστικά μπουτάκια κοτόπουλο με μέλι και μουστάρδα. Δοκιμάστε το και στα κάρβουνα. 
empty alt

Crostata με μαρμελάδα

Το παραδοσιακό επιδόρπιο της Ιταλίας με την αφράτη βουτυρένια βάση προσφέρει πολλούς συνδυασμούς παρουσίασης.
empty alt

Πέννες αλα αραμπιάτα

Νόστιμη και εύκολη συνταγή με ταπεινά υλικά αλλά ξεχωριστή γεύση.
Δεν υπάρχουν άρθρα για προβολή
Back To Top