Μέτρια | Μερίδες : 4 | 15.01-18.30 |
Τυλίξτε σε ρολά το κρέας και κλείστε μέσα τους μια ποικιλία μυρωδικών.
Υλικά:
320 γρ. μοσχαράκι γάλακτος κομμένο σε φέτες
2 μελιτζάνες
400 γρ. ντομάτες κομμένες τετραγωνάκια
50 γρ. κάπαρη
2 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Οδηγίες:
Παίρνουμε τις μελιτζάνες και τις ψήνουμε στο φούρνο στους 250 βαθμούς για 20 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμες τις κόβουμε στη μέση, βγάζουμε την ψίχα και τη βάζουμε σε ένα μπολ. Εκεί μέσα προσθέτουμε την κάπαρη, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Αλατοπιπερώνουμε τις φέτες από το κρέας, βάζουμε στη μέση λίγο από τη γέμιση με τη μελιτζάνα και κλείνουμε σε ρολάκια. Απλώνουμε τα ρολάκια σε ένα ταψί, ρίχνουμε από πάνω λίγο ελαιόλαδο, βάζουμε μέσα και τις ντομάτες, λίγη φρέσκια ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 20-30 λεπτά.