Εύκολη | Μερίδες : 4 | 12.31-15.00 |
Μία εναλλακτική πρόταση για τα μπιφτέκια που αγαπούν μικροί και μεγάλοι.
Υλικά:
- ½ κιλό κιμά από γαλοπούλα
- 100 γρ. τυρί μετσοβόνε τριμμένο
- 2 αυγά
- 3 κ.σ. φρυγανιά χωρίς γλουτένη
- 1 κ.γ. μάραθο
- 1 καρότο ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Οδηγίες:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και δουλεύουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει ένα μαλακό μείγμα. Φτιάχνουμε 8 μικρά χάμπουργκερ και ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με πολύ λίγο ελαιόλαδο 5 λεπτά από κάθε μεριά.