Μέτρια   Μερίδες : 4    

Αρωματικό στρούντελ κεράσι που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Υλικά:

1 φύλλο σφολιάτα χωρίς γλουτένη (περίπου 230 γρ.) ή 1 φύλλο χωριάτικο χωρίς γλουτένη

30 γρ. βούτυρο

1 ½ κιλό κεράσια χωρίς κουκούτσι

100 γρ. μπισκότα της αρεσκείας σας χωρίς γλουτένη, τριμμένα

50 γρ. φλέικς αμυγδάλου

60 γρ. καστανή ζάχαρη

2 κ.σ. κανέλα

Οδηγίες:

Απλώνουμε τη σφολιάτα. Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο μαζί με την κανέλα και με ένα πινέλο περνάμε με αυτό τη σφολιάτα. Απλώνουμε τα κεράσια επάνω, βάζουμε την πούδρα από τα μπισκότα, τη ζάχαρη και τα φλέικς αμυγδάλου. Τυλίγουμε σε ρολό και κλείνουμε πολύ καλά τις άκρες. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στο φούρνο για μισή ώρα . Σερβίρεται χλιαρό.

empty alt

Σουβλάκια με σολομό και καρπούζι

Όσο απίθανος συνδυασμός, τόσο ταιριαστός και ιδανικός.
empty alt

Σάλτσα Νάπολι

Η σάλτσα Νάπολη γίνεται γρήγορα, είναι απλή και μπορεί να συνοδεύσει το ζυμαρικό που σας αρέσει.
empty alt

Χοιρινό με μήλα και σιρόπι σφενδάμου

Ενα μυρωδικό που εκτοξεύει την γεύση του χοιρινού.
empty alt

Κρέπες light

Κρέπες γι'αυτούς που προσέχουν!
empty alt

Μπακαλιάρος ψητός

Ένας άξιος εκπρόσωπος της θάλασσας στο πιάτο σας με τα... κρεμμυδάκια. 
empty alt

Ριζότο με λεμόνι και θυμάρι

Η έντονη γεύση του λεμονιού ισορροπεί αρμονικά με τα υλικά που «δένουν» το ρυζότο. 
empty alt

Ραβιόλια για ερωτευμένους

Γεμίστε τα με χαλούμι, κεφαλοτύρι και μυζήθρα. 
empty alt

Crostata με μαρμελάδα

Το παραδοσιακό επιδόρπιο της Ιταλίας με την αφράτη βουτυρένια βάση προσφέρει πολλούς συνδυασμούς παρουσίασης.
Back To Top