Εύκολη | Μερίδες : 6 | 10.01-12.30 |
Μία πανεύκολη και γεμάτη γεύση barbeque sauce που θα κάνει το κρέας σας εξαιρετικά νόστιμο.
Υλικά:
250 γρ. σάλτσα ντομάτα
70 γρ. κόκκινο κρεμμύδι λεπτοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
1 πεπεροντσίνο φρέσκο κομμένο σε φέτες
25 γρ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. ξύδι από μήλο
1 κ.γ. πελτέ ντομάτας
40 γρ. ζάχαρη μαύρη
2 κ.γ. μουστάρδα
1 κ.γ. tabasco
1 κ.γ. worcester sauce
Αλάτι
Πιπέρι
Οδηγίες:
Σε ένα κατσαρολάκι τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σκόρδο και το πεπεροντσίνο. Ρίχνουμε ύστερα τη μαύρη ζάχαρη και σβήνουμε με το ξύδι. Συνεχίζουμε ρίχνοντας τη σάλτσα ντομάτας και τον πελτέ και αφήνουμε να βράσει. Μόλις είναι σχεδόν έτοιμη προσθέτουμε τη μουστάρδα, το tabasco και τη σάλτσα worcester. Αφήνουμε να βράσει και να στύψει καλά ώστε να μείνει πηχτή. Ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι.