Μέτρια   Μερίδες : 4   05.00-10.00  

Ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα με πλούσια και ξεχωριστή γεύση.

Υλικά:

½ κότα κομμένη σε μέτρια κομμάτια μαζί με τα πόδια χωρίς τα νύχια

1 κρεμμύδι

1 καρότο

2 πράσα

1 κ.σ. άσπρο κρασί

4 κ.σ. σάλτσα ντομάτας

4 σκελίδες σκόρδο

2 κ.σ. ελαιόλαδο

250 γρ. φιδέ

αλάτι

πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε για λίγο την κότα μαζί με τα ποδαράκια. Αλατίζουμε ελαφρώς και προσθέτουμε ολόκληρα τα λαχανικά, το κρασί, τη ντομάτα και τα σκόρδα. Σκεπάζουμε με νερό, προσθέτουμε λίγο αλάτι ακόμη και αφήνουμε να βράσει για 90 λεπτά σε χαμηλή φωτιά έως ότου το κόκκαλο να ξεκολλάει από το κρέας. Δέκα λεπτά προτού βγάλουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το φιδέ και σερβίρουμε τη σούπα πολύ ζεστή.

empty alt

Κέικ βανίλιας

Κλασικό, αγαπημένο κέικ βανίλιας που συνοδεύει ευχάριστα όλες τις ώρες της ημέρας.
empty alt

Σαρδέλα σαν σαβόρο

Μια διαφορετική συνταγή για τις σαρδέλες που μπορεί να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό πιάτο.
empty alt

Μπισκότα από μαύρη ζάχαρη

Συνδυάστε τα αγνά υλικά, με την τραγανή απόλαυτη των μπισκοτιών.
empty alt

Φιλέτο από μπακαλιάρο με φινόκιο, ελιές και δεντρολίβανο

Γίνεται μπακαλιάρος με... καφέ espresso; Γίνεται και είναι νοστιμότατο.
empty alt

Κεφτεδάκια από άσπρο ψάρι

Το ψάρι μεταμορφώνεται σε ένα ακόμη εύγεστο και λαχταριστό έδεσμα.
empty alt

Μπισκότα με άρωμα λεμόνι

Δώστε άρωμα και άφθονη γεύση στα μπισκότα σας.
empty alt

Κρέμα καραμελέ

Το κλασικό γαλλικό γλυκό που η γεύση του έχει κερδίσει οπαδούς σε όλο τον κόσμο.
empty alt

Ντρέσινγκ με γιαούρτι

Ένα υπέροχο και εξαιρετικά δροσερό ντρέσινγκ γιαουρτιού ιδανικό να συνοδεύσετε σαλάτες ή ψάρι στον ατμό.
Back To Top