Εύκολη | Μερίδες : 4 | 12.31-15.00 |
Μια σαλάτα που μυρίζει θάλασσα.
Υλικά:
1 φιλέτο σολομού 400 γρ.
1 μάτσο ρόκα
50 γρ. φλέικς παρμεζάνας
200 γρ. τοματίνια κομμένα στη μέση
Χυμό από ½ λεμόνι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Οδηγίες:
Αρχικά, αλατίζουμε ελαφρά τον σολομό και στη συνέζεια τον ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι και από τις δύο μεριές. Τον αφήνουμε στην άκρη. Σε μια πιατέλα βάζουμε τη ρόκα, τα τοματίνια, το σολομό κομμένο σε κομματάκια, λίγο ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού. Γαρνίρουμε με τα φλέικς παρμεζάνας.