Μέτρια   Μερίδες : 3   15.01-18.30  

Γεύση από θάλασσα που μεταμορφώνει τα ζυμαρικά.

Υλικά:

300 γρ. Barilla Spaghetti

400 γρ. λαχανικά κομμένα julien(100 γρ. καρότο, 100 γρ. κρεμμύδι, 100 γρ. κολοκυθάκια, 50 γρ. σέλινο και 50 γρ. πιπεριά)

400 γρ. πεσκανδρίτσα κομμένη σε μικρά κομμάτια

100 γρ. ελαιόλαδο

1 φακελάκι σαφράν

200 γρ. κρέμα γάλακτος

100 γρ. ζωμό λαχανικών

50 γρ. λευκό κρασί

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά. Μόλις μαλακώσουν, προσθέτουμε το ψάρι, αλάτι και πιπέρι και τσιγαρίζουμε. Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί ρίχνουμε το ζωμό λαχανικών και την κρέμα γάλακτος. Αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά. Ρίχνουμε το σαφράν και ελέγχουμε τη γεύση για αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε ακόμα 2 – 3 λεπτά να βράσουν. Σε μία άλλη κατσαρόλα, με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα Spaghetti, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Σοτάρουμε 1 – 2 λεπτά ώσπου να δέσει και σερβίρουμε

empty alt

Βοδινό κρέας κατσαρόλας με φασόλια και μπύρα

Τη μπύρα μη την πιείτε, βάλτε τη στο φαγητό για μια γεύση έκπληξη! 
empty alt

Κεφτεδάκια με κολοκύθια και βασιλικό

Πλάστε κεφτεδάκια με δροσερά κολοκυθάκια, βασιλικό και πολέντα.
empty alt

Μους με σοκολάτα από στέβια

Αντί για ζάχαρη, βάλτε στη μους σοκολάτα στέβια.
empty alt

Φιλέτο από μπακαλιάρο με φινόκιο, ελιές και δεντρολίβανο

Γίνεται μπακαλιάρος με... καφέ espresso; Γίνεται και είναι νοστιμότατο.
empty alt

Bruschetta πασχαλινή

Μία παραδοσιακή ιταλική bruschetta για τις ημέρες του Πάσχα και όχι μόνο..
empty alt

Φοκάτσια

Το ιταλικό ψωμί με θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.
empty alt

Μπάρες δημητριακών με μπανάνα

Εξαιρετική επιλογή για γρήγορο σνακ χωρίς ζάχαρη. Αν θέλουμε μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη μπανάνα με βρώμη.
empty alt

Αλμυροί λουκουμάδες

Λαχταριστοί αλμυροί λουκουμάδες με ελιές και λιαστή ντομάτα.
Back To Top