Μέτρια   Μερίδες : 3   15.01-18.30  

Γεύση από θάλασσα που μεταμορφώνει τα ζυμαρικά.

Υλικά:

300 γρ. Barilla Spaghetti

400 γρ. λαχανικά κομμένα julien(100 γρ. καρότο, 100 γρ. κρεμμύδι, 100 γρ. κολοκυθάκια, 50 γρ. σέλινο και 50 γρ. πιπεριά)

400 γρ. πεσκανδρίτσα κομμένη σε μικρά κομμάτια

100 γρ. ελαιόλαδο

1 φακελάκι σαφράν

200 γρ. κρέμα γάλακτος

100 γρ. ζωμό λαχανικών

50 γρ. λευκό κρασί

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά. Μόλις μαλακώσουν, προσθέτουμε το ψάρι, αλάτι και πιπέρι και τσιγαρίζουμε. Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί ρίχνουμε το ζωμό λαχανικών και την κρέμα γάλακτος. Αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά. Ρίχνουμε το σαφράν και ελέγχουμε τη γεύση για αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε ακόμα 2 – 3 λεπτά να βράσουν. Σε μία άλλη κατσαρόλα, με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα Spaghetti, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Σοτάρουμε 1 – 2 λεπτά ώσπου να δέσει και σερβίρουμε

empty alt

Καναπεδάκια με αχλάδι και γκοργκονζόλα

Να πως τα αχλάδια παίρνουν την θέση του ορεκτικού στο τραπέζι σας.
empty alt

Καλαμαράτα από θυμάρι με κρέμα από κουνουπίδι

Ανακατέψτε ποικίλες γεύσεις μαζί, όπως κουνουπίδι και σελινόριζα, μαζί με ζυμαρικά.
empty alt

Ροφός φιλέτο με αρωματικά

Πείτε ναι στο ροφό και αφήστε τη γεύση του να σας ξελογιάσει. 
empty alt

Σπιτικό ψωμί

Φρέσκο και τραγανό σπιτικό ψωμί από τα χεράκια σας. Μία εύκολη και γρήγορη συνταγή για τους λάτρεις του ψωμιού.
empty alt

Τσιπούρα al cartoccio

Ιταλική πινελιά για μια διαφορετική αλλα συναρπαστική γευστική εκδοχή της διάσημου ψαριού.
empty alt

Πέννες με σπανάκι, λουκάνικο και καρυδόψιχα

Πέννες συνδυασμένς με υλικά που θα δώσουν ξεχωριστή νότα στο πιάτο σας.
empty alt

Ρύζι αρωματισμένο με μανιτάρια τσουκνίδα και ντομάτα

Εμπιστευτείτε την τσουκνίδα να πλαισιώσει άρτια τα μανιτάρια και το ρύζι.
empty alt

Μους με καφέ και καρύδια

Ένα "δυναμικό" μους όπου πρωταγωνιστούν ο καφές και τα καρύδια.
Back To Top