Εύκολη   Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Κλασική και πεντανόστιμη σαλάτα.

Υλικά:

400 γρ. φιλέτο από κοτόπουλο

1 κλωνάρι δεντρολίβανο

1 μαρούλι

2 αυγά βρασμένα και κομμένα στα τέσσερα

Την καρδιά από 1 σέλινο

1 πιπεριά Φλωρίνης ψημένη και κομμένη σε κομμάτια

100 γρ. κεφαλογραβιέρα κομμένη σε φλοίδες

100 γρ. μαγιονέζα

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τα φιλέτα από κοτόπουλο. Προσθέτουμε το δεντρολίβανο και αλατοπιπερώνουμε. Μόλις είναι έτοιμο, αποσύρουμε από τη φωτιά, αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε το κοτόπουλο σε λωρίδες. Πλένουμε το μαρούλι και το σέλινο και τα κόβουμε. Σε ένα μπολ προσθέτουμε τη σαλάτα, το κοτόπουλο, τα αυγά, την πιπεριά και ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε καλά και γαρνίρουμε με τη μαγιονέζα και τις φλοίδες τυριού.

empty alt

Ερωτικές μπουκιές

Όταν το μέλι, το ανθόνερο και η καρυδόψυχα τυναντούν το σουσάμι.
empty alt

Crostini από λάδι με μους από λάχανο και mozzarella

Φέρτε κοντά το λάχανο και τη μοτσαρέλα και δε θα πιστεύετε τη γεύση.
empty alt

Μπουκίτσες από σελινόριζα

Ένα ξεχωριστό ορεκτικό στο τραπέζι σας.
empty alt

Λαζάνια με μανιτάρια

Βάλτε τα μανιτάρια ανάμεσα σε λαζάνια και εντυπωσιάστε. 
empty alt

Linguine με μανιτάρια porcini

Tagliolini με λίγα υλικά και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας για ένα φίνο πιάτο.
empty alt

Σούπα τορτελίνι

Μια σούπα διαφορετική ή ο άλλος τρόπος για να γευτείτε τα αγαπημένα σας τορτελίνια.
empty alt

Φριτέλες του καρναβαλιού

Η λιχουδιά που έχει την τιμητική της στο καρναβάλι της Βενετίας αλλά παίρνει θέση στις κουζίνες του κόσμου.
empty alt

Fusilli με πράσινη σάλτσα από ανθότυρο και αρακά

Συνοδέψτε τα fusili με τα πιο νόστιμα υλικά: ανθότυρο, τοματίνια, κεφαλοτύρι...
Back To Top