Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ο μπακαλιάρος πιο νόστιμος από ποτέ!

Υλικά:

600 γρ. φιλέτο μπακαλιάρο φρέσκο

2 πράσες κομμένες ροδέλες

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 ποτήρι λευκό κρασί

40 γρ. maizena

1 κ.σ. σχοινόπρασο ψιλοκομμένο

1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

300 γρ. μπεσαμέλ χωρίς γλουτένη

50 γρ. βούτυρο

2 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο τα πράσα μαζί με το κρεμμύδι. Προσθέτουμε λίγο νερό και αφήνουμε να βράσουν σιγά σιγά μέχρι να μαλακώσουν για 10-15 λεπτά. Έχουμε τη μπεσαμέλ ζεστή και ρίχνουμε μέσα τις πράσες με το κρεμμύδι. Περνάμε όλο το μείγμα στο μίξερ ώστε να έχουμε μία μπεσαμέλ αρωματισμένη. Ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε με το σχοινόπρασο και το μαϊντανό. Αλευρώνουμε το ψάρι με το maizena και το τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι. Σβήνουμε με το κρασί. Το βάζουμε σε ένα ταψί φούρνου. Απλώνουμε τη μπεσαμέλ από πάνω και γκρατινάρουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς.

empty alt

Κρεμ μπρουλέ

Το δημοφιλές γλυκό που πάντα εντυπωσιάζει
empty alt

Pasta Frolla

Κλασικό ιταλικό γλυκό τέλειο για πρωινό ή απογευματινό καφέ.
empty alt

Κρέμα patisserie χωρίς γλουτένη

Πανεύκολη κρέμα patisserie για τα γλυκά σας
empty alt

Φακές με ντομάτα και μπούκοβο

Αυτές οι φακές μπορούν να γίνουν οι αγαπημένες σας.
empty alt

Ροζ κους κους με μπρόκολο

Πανεύκολη συνταγή με κους κους που γίνεται ροζ!
empty alt

Σούπα βελουτέ από κουνουπίδι

Γευστική και πρωτότυπη λύση για το κουνουπίδι που θα σας δώσει ένα διαφορετικό πιάτο.
empty alt

Mattonella (τουβλάκι) από σοκολάτα

Σοκολάτα και φουντούκι συμμαχούν για να κατακτήσουν τον ουρανίσκο σας.
empty alt

Linguine με καβούρι, σολομό και λεμόνι

Πέννες με ιδιαίτερη γεύση που χάρη στον ωραίο συνδιασμό του καβουριού και του σολομού.
Back To Top