Εύκολη   Μερίδες : 6   10.01-12.30  

Για όσους έχουν λατρεία με τις πιπεριές αξίζει να τη φτιάξουν και να τη δοκιμάσουν!

Υλικά:

1 πιπεριά μεγάλη κόκκινη κομμένη σε τετραγωνάκια

1 πιπεριά μεγάλη κίτρινη κομμένη σε τετραγωνάκια

1 πιπεριά μεγάλη πορτοκαλί κομμένη σε τετραγωνάκια

½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο

150 γρ. σάλτσα ντομάτα

100 γρ. κρέμα γάλακτος

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε τις πιπεριές και αφήνουμε να μαλακώσουν για 10 λεπτά. Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας, ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να βράσουν. Ρίχνουμε στο τέλος την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε και περνάμε στο μίξερ. Τη χρησιμοποιούμε για να συνοδεύσουμε κεφτεδάκια, κρέας ψητό και μπρουσκέτα.

empty alt

Χοιρινό με μανιτάρια

Απρόσμενοι συνδυασμοί υλικών δημιουργούν ένα εξωτικό πιάτο.
empty alt

Spaghetti με αβοκάντο και γαρίδες

Το αβοκάντο δίνει ξεχωριστό τόνο σε αυτό το ζυμαρικό που συνδυάζεται με γαρίδες.
empty alt

Σούπα Γιαπωνέζικη

Επιλέξτε μία γιαπωνέζικη σούπα για ένα ελαφρύ γεύμα.
empty alt

Πατάτες baby με κόκκινη πιπεριά

Αλλη μια πρόταση για τις αγαπημένες πατάτες.
empty alt

Μύδια με αμύγδαλα

Το πιάτο που συνδυάζει θαλασσινά και ξηρούς καρπούς.
empty alt

Ρέβες με σπανάκι και ντομάτες

Αυτές οι σαρκώδεις ρίζες μπορούν να κάνουν την έκπληξη στο τραπέζι.
empty alt

Μπράουνις με καρύδια

Τραγανό απ’έξω και υγρό από μέσα. Εύκολο και οικονομικό γλυκό που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.
empty alt

Αλμυρό στρούντελ με χόρτα και ξινομυζήθρα

Πούδρα αμυγδάλου, μαζί με στρούντελ και χόρτα, ένας αναπάντεχος συνδυασμός. 
Back To Top