Εύκολη | Μερίδες : 2 | 10.01-12.30 |
Εξαιρετική σάλτσα για να συνοδεύσετε κόκκινα κρέατα.
Υλικά:
1 μεγάλο ώριμο αβοκάντο
½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 μεγάλη ντομάτα ξεφλουδισμένη κομμένη μικρά καρεδάκια
Χυμό από 1 λάιμ
1 κ.γ. μαϊντανό τριμμένο
½ κ.γ. κύμινο
Αλάτι
Πιπέρι
Οδηγίες:
Σε ένα μπολάκι βάζουμε το αβοκάντο καθαρισμένο και κομμένο τετραγωνάκια και το πατάμε με ένα πιρούνι. Προσθέτουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι, τη ντομάτα και ανακατεύουμε πατώντας με το πιρούνι. Προσθέτουμε στη συνέχεια όλα τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.