Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Σούπα ρεβίθια, διαχρονική και πεντανόστιμη.

Υλικά:

600 γρ. ρεβίθια βρασμένα και τα μισά περασμένα στο μπλέντερ

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 λίτρο ζωμό λαχανικών

4 φέτες ψωμί φρυγανισμένο

1 πεπεροντσίνο

300 γρ. σάλτσα ντομάτα

1 ματσάκι μπιέτολα

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα τσιγαρίζουμε με λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο. Μόλις τσιγαριστούν προσθέτουμε τη μπιέτολα κομμένη τετραγωνάκια, ελέγχουμε από αλάτι, προσθέτουμε το πεπεροντσίνο, τον πουρέ από ρεβίθια, τα ολόκληρα ρεβίθια και τη σάλτσα ντομάτας. Αφήνουμε να πάρουν γεύση 2-3 λεπτά και προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να βράσει για 30 λεπτά περίπου σε μέτρια φωτιά. Σερβίρουμε με το φρυγανισμένο ψωμί και λίγο ελαιόλαδο.

empty alt

Κουνέλι με πιπεριές και κρεμμύδια

Εχει τους φαν του αυτό το πιάτο αλλά σε αυτή την εκδοχή θα αποκτήσει και άλλους.
empty alt

Κοτολέτες α λα μιλανέζε

Βάλτε τη νοστιμιά στο τραπέζι σας με τραγανές και παναρισμένες κοτολέτες.    
empty alt

Ριζότο με ρόδι

Ένα πιάτο γρήγορο, γλυκό και ξεχωριστό στη γεύση και το χρώμα.
empty alt

Ποπ κορν με σοκολάτα και καρύδα

Απίθανα ποπ κορν με σοκολάτα και καρύδα. Θα τα λατρέψουν όλοι!
empty alt

Σουφλέ με τόνο και μπρόκολο

Ακόμη και οι πιο δύσπιστοι με αυτό το λαχανικό θα υποκύψουν σε αυτή την γεύση.
empty alt

Μπισκότα με μπαχαρικά

Κανέλα, μοσχοκάρυδο, γαρίφαλο συνυπάρχουν σε ένα τραγανό σνακ.
empty alt

Γαλοπούλα με σέλινο και πατάτες

Βάλτε στην κατσαρόλα το καλύτερο κομμάτι γαλοπούλας μαζί με σέλινο, πατάτες και άλλα μυρωδικά.
empty alt

Μελιτζάνες a la parmezana

Υλικά: 3 μελιτζάνες 200 γρ. αλεύρι 2 μοτσαρέλες φρέσκες 400 γρ. παρμεζάνα τριμμένη 200 γρ. πεκορίνο τριμμένο 300 γρ. σάλτσα ντομάτας ηλιέλαιο για τηγάνισμα Οδηγίες: Καθαρίζουμε τις μελιτζάνες, τις κόβουμε στη μέση κάνοντας σχήμα ζέβρας, δηλαδή βγάζουμε μία λωρίδα δέρμα, μία όχι κ. λ. π. Την κόβουμε μακρόστενα ή ροδέλες ύψους 1...
Back To Top