Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Τη μπύρα μη την πιείτε, βάλτε τη στο φαγητό για μια γεύση έκπληξη! 

Υλικά:

½ κιλό βοδινό κρέας κομμένο σε κυβάκια

2 κ.σ. αλεύρι που έχουμε ανακατέψει με μία πρέζα αλάτι και πιπέρι

Ελαιόλαδο

200 γρ. κρεμμύδια κοκκάρια

400 γρ. ζωμό βοδινό

375 γρ. μπύρα μαύρη

2 φύλλα δάφνη

1 κλωνάρι θυμάρι

850 γρ. φασόλια κόκκινα βρασμένα και σουρωμένα

200 γρ. μανιτάρια μικρά Champignon

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Αλευρώνουμε το κρέας και το τσιγαρίζουμε σε μία κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο από όλες τις μεριές. Βγάζουμε το κρέας ύστερα από την κατσαρόλα και το κρατάμε στην άκρη. Στην ίδια κατσαρόλα ρίχνουμε μέσα τα κρεμμύδια, τα τσιγαρίζουμε για 5 λεπτά και ρίχνουμε μέσα πάλι το κρέας. Τα αφήνουμε όλα μαζί να τσιγαριστούν για 5 λεπτά και ρίχνουμε ύστερα το ζωμό, τη μπύρα και όλα τα μυρωδικά. Μόλις ξεκινήσει να βράζει χαμηλώνουμε σε μέτρια θερμοκρασία και καπακώνουμε. Αφήνουμε να βράσει για 2 ώρες. Στη μιάμιση ώρα έχουμε προσθέσει τα φασόλια και τα μανιτάρια. Είναι έτοιμο μόλις πήξει.

empty alt

Κουνέλι με πιπεριές και κρεμμύδια

Εχει τους φαν του αυτό το πιάτο αλλά σε αυτή την εκδοχή θα αποκτήσει και άλλους.
empty alt

Κοτολέτες α λα μιλανέζε

Βάλτε τη νοστιμιά στο τραπέζι σας με τραγανές και παναρισμένες κοτολέτες.    
empty alt

Ριζότο με ρόδι

Ένα πιάτο γρήγορο, γλυκό και ξεχωριστό στη γεύση και το χρώμα.
empty alt

Ποπ κορν με σοκολάτα και καρύδα

Απίθανα ποπ κορν με σοκολάτα και καρύδα. Θα τα λατρέψουν όλοι!
empty alt

Σουφλέ με τόνο και μπρόκολο

Ακόμη και οι πιο δύσπιστοι με αυτό το λαχανικό θα υποκύψουν σε αυτή την γεύση.
empty alt

Μπισκότα με μπαχαρικά

Κανέλα, μοσχοκάρυδο, γαρίφαλο συνυπάρχουν σε ένα τραγανό σνακ.
empty alt

Γαλοπούλα με σέλινο και πατάτες

Βάλτε στην κατσαρόλα το καλύτερο κομμάτι γαλοπούλας μαζί με σέλινο, πατάτες και άλλα μυρωδικά.
empty alt

Μελιτζάνες a la parmezana

Υλικά: 3 μελιτζάνες 200 γρ. αλεύρι 2 μοτσαρέλες φρέσκες 400 γρ. παρμεζάνα τριμμένη 200 γρ. πεκορίνο τριμμένο 300 γρ. σάλτσα ντομάτας ηλιέλαιο για τηγάνισμα Οδηγίες: Καθαρίζουμε τις μελιτζάνες, τις κόβουμε στη μέση κάνοντας σχήμα ζέβρας, δηλαδή βγάζουμε μία λωρίδα δέρμα, μία όχι κ. λ. π. Την κόβουμε μακρόστενα ή ροδέλες ύψους 1...
Back To Top