Αυτά τα cupcakes φαίνονται τόσο εντυπωσιακά, και στην πραγματικότητα είναι τόσο εύκολο να γίνουν. Θα μπορούσατε να τα κάνετε όσο η μαμά σας μελώνει τα μελομακάρονα ή βάζει άχνη τους κουραμπιέδες.
ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ:
18 ΚΟΜΜΑΤΙΑ
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:
0 ΩΡΕΣ 15 ΛΕΠΤΑ
ΩΡΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ:
0 ΩΡΕΣ 0 ΛΕΠΤΑ
ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ:
1 ΩΡΑ 30 ΛΕΠΤΑ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
μείγμα για κέικ ή καπκέικ, συν τα απαραίτητα συστατικά στο κουτί
1 1/2 φλ. κρέμα γάλακτος
225 γρ. τυρί κρέμα, μαλακωμένο
1 φλ. κρυσταλλική ζάχαρη
1 κουτ. καθαρό εκχύλισμα βανίλιας
1/4 κουτ. αλάτι
Μαύρο τζελ διακόσμησης
Mini M&Ms
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° και στρώνουμε δύο φόρμες για μάφιν με επένδυση για cupcake. Φτιάξτε τη ζύμη για cupcake σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και γεμίστε τι φόρμες κατά τα 3/4 με κουρκούτι. Ψήστε μέχρι μια οδοντογλυφίδα που βάζετε στη μέση να βγαίνει καθαρή, 18 λεπτά. Αφήστε να κρυώσουν εντελώς.
Φτιάξτε κρέμα τυριού για επικάλυψη: Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε την παχύρρευστη κρέμα μέχρι να σχηματιστούν σφιχτές κορυφές. Αφήστε στην άκρη. Σε ένα άλλο μπολ χτυπήστε μαζί το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη, τη βανίλια και το αλάτι μέχρι να αφρατέψουν. Διπλώνετε απαλά τη σαντιγί.
Μεταφορά σε κορνέ και διακοσμείτε σαν να φτιάχνετε μια κορυφή δέντρου. Διαγράψτε μια μαύρη γραμμή γύρω από την επικάλυψη με διακοσμητικό τζελ. Κολλήστε M&M κατά μήκος της μαύρης γραμμής, μιμούμενοι τα πολύχρωμα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.