Σου αρέσει να απολαμβάνεις το κρασί σου παγωμένο στην ιδανική θερμοκρασία.
Ειδικά, όμως, τώρα που ο καιρός ζεσταίνει, είναι λίγο δύσκολο να το κρατήσεις παγωμένο, ενώ το να βάλεις παγάκια δεν τίθεται καν ως θέμα, αφού θα σου αλλοιώσουν τη γεύση!
Και τώρα τι γίνεται;
Μη φοβού! Για όλα υπάρχει λύση και στην έχω έτοιμη!
Όπως συστήνουν 29 πότες κρασιού, η καλύτερη λύση για να παραμένει πάντα το κρασί σου παγωμένο είναι να έχεις πάντα στο ψυγείο σου ένα τσαμπί σταφύλια.
Έτσι, όποτε χρειαστεί να παγώσεις το περιεχόμενο του ποτηριού σου, μπορείς απλά να πάρεις μερικές παγωμένες ρώγες και να τις ρίξεις στο κρασί σου για να το απολαμβάνεις όπως πρέπει.
Το κόλπο αυτό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις τόσο για λευκά όσο και για κόκκινα κρασιά, τα οποία πολλές φορές μπορεί να είναι πολύ ζεστά. Με λίγο παγωμένο σταφύλι, θα μπορέσεις να το φέρεις στην ιδανική «θερμοκρασία δωματίου» όπως συστήνουν οι ειδικοί να καταναλώνεται το κόκκινο κρασί.
Και το καλύτερο; Θα έχεις και κάτι να τσιμπολογήσεις όταν τελειώσεις το ποτό σου!