Τι μπορεί να δώσει με μία κίνηση μοναδική γεύση τόσο σε ένα σάντουιτς όσο και σε μια σαλάτα ή ένα πιάτο με μακαρόνια;
Το αλάτι με άρωμα σκόρδου, που μπορείς να βρεις ως έτοιμο μείγμα, σε μπαχαράδικα και καταστήματα με είδη υγιεινής διατροφής, ή να φτιάξεις στο σπίτι. Αν το φτιάξεις εσύ, χτυπάς αλάτι με φρέσκο σκόρδο στο μούλτι και το χρησιμοποιείς αμέσως στη μαγειρική σου ή ανακατεύεις αλάτι με αποξηραμένο σκόρδο, αποθηκεύεις το μείγμα στο ντουλάπι και το χρησιμοποιείς όποτε το χρειαστείς.
Απλά πασπαλίζεις το ψωμί, τα μακαρόνια, το κρέας ή οτιδήποτε άλλο περιλαμβάνει το γεύμα σου με μια μικρή ποσότητα του μείγματος, πριν ή μετά το μαγείρεμα, και απολαμβάνεις.