Γιορτές χωρίς εορταστικά κοκτέιλ δεν γίνονται. Αφεθείτε στη λάμψη των ημερών και μπείτε σε xmas spirit με μια πολύ χριστουγεννιάτικη εκδοχή των αγαπημένων margaritas.

Γιορτές χωρίς εορταστικά κοκτέιλ δεν γίνονται. Αφεθείτε στη λάμψη των ημερών και μπείτε σε xmas spirit με μια πολύ χριστουγεννιάτικη εκδοχή των αγαπημένων margaritas. Αν προτιμάτε τις μαργαρίτες σας με πάγο, μη διστάσετε να παραλείψετε το βήμα του μπλέντερ. Και αν δεν είστε πολύ λάτρης των μούρων ή των κράνμπερι, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να σκεφτείτε τις «Λευκές Χριστουγεννιάτικες Μαργαρίτες» μας.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ:

8 ΜΕΡΙΔΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:

0 ΩΡΕΣ 10 ΛΕΠΤΑ

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ:

0 ΩΡΕΣ 20 ΛΕΠΤΑ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

1/2 φλ. ολόκληρα κράνμπερι

¼ φλ. κρυσταλλική ζάχαρη, χωρισμένη

2 κ.σ. αλάτι

1 σφήνα λάιμ, για το χείλος

2 φλ. χυμό μούρων

350 ml. silver tequila

250 ml. triple sec

1/2 φλ. συν 1 κ.σ. χυμός λάιμ, χωρισμένος

12 φλ. πάγος

Μέντα, για γαρνίρισμα

misle

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μεσαίο μπολ, ρίξτε τα cranberries με 1 κουταλιά της σούπας χυμό λάιμ. Στραγγίστε το χυμό λάιμ και στη συνέχεια ρίξτε 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη. Αδειάζετε σε ταψί να στεγνώσει.

Ανακατεύουμε την υπόλοιπη ζάχαρη με το αλάτι σε ένα ρηχό πιάτο και ανακατεύουμε να ενωθούν. Χρησιμοποιώντας τη σφήνα λάιμ, βρέξτε το χείλος κάθε ποτηριού και μετά βουτήξτε σε μείγμα ζάχαρης αλατιού.

Συνδυάστε το χυμό cranberry, την τεκίλα, το τριπλό δευτερόλεπτο, το υπόλοιπο 1/2 φλιτζάνι χυμό λάιμ και τον πάγο σε ένα μεγάλο μπλέντερ, δουλεύοντας σε παρτίδες εάν χρειάζεται. Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Αδειάζετε σε έτοιμα ποτήρια και γαρνίρετε με ένα κλαδάκι μέντας και δύο ζαχαρωμένα κράνμπερι.

empty alt

Πώς θα κρυώσεις ένα μπουκάλι μπίρας σε χρόνο ρεκόρ

Η ζέστη καλά κρατεί αλλά ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες είναι γεγονός ότι ακόμα και στην καρδιά του χειμώνα η μπίρα δεν πίνεται ευχάριστα χλιαρή.
empty alt

3 tips για τέλεια σάλτσα ντομάτας για ζυμαρικά

Είναι εύκολο να φτιάξεις σάλτσα ντομάτας για μακαρόνια και δύσκολο το αποτέλεσμα να πλησιάζει την τελειότητα στην υφή και τη γεύση.
empty alt

Πώς να φτιάξεις Bûche de Noël

Το κέικ Bûche de Noël είναι μια γαλλική χριστουγεννιάτικη παράδοση που χρονολογείται από τον 19ο αιώνα. Το γλυκό αντιπροσωπεύει το κούτσουρο yule που έκαναν οικογένειες από την παραμονή των Χριστουγέννων.
empty alt

Στην κουζίνα του «έρωτα» με το μενού του Αγίου Βαλεντίνου

Η σύγχρονη σεξολογία δεν παίρνει στα σοβαρά τα «ματζούνια του έρωτα», όσα τουλάχιστον υπόσχονται θαύματα στην ερωτική αρένα.
empty alt

Τηγανητό ρύζι με χοιρινό

Το τηγανητό ρύζι προήρθε από την Κίνα και μάλιστα προέκυψε κατά τη διάρκεια της δυναστείας Sui και είναι ένα δημοφιλές πιάτο στο τηγάνι σε πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς.
empty alt

Γεμιστές μελιτζάνες αλλιώς… με κριθαράκι

Ενώ οι μελιτζάνες στην ελληνική κουζίνα γίνονται με πολλούς τρόπους, εδώ θα την κάνουμε γεμιστή, αλλά λίγο πειραγμένη καθώς θα χρησιμοποιήσουμε κριθαράκι! Ώρα προετοιμασίας: 25 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 50 λεπτά Συστατικά 4 μικρές μελιτζάνες (περίπου 200 gr η καθεμία) Αντικολλητικό μαγειρικό...
empty alt

Με μόνο 3 υγιεινά υλικά θα έχετε απολαυστικά brownies

Πριν φτάσουμε στη συνταγή αυτή, ας ρίξουμε πρώτα μια ματιά στο τι κάνει αυτά τα μπράουνις χωρίς αλεύρι μια εξαιρετική επιλογή για επιδόρπιο, σνακ πριν τον ύπνο ή ακόμα και για πρωινό.
empty alt

Ρεβίθια με μπρόκολο σε μια απολαυστική Alfredo εκδοχή

Η πιο comfort συνταγή που συνδυάζει τα ρεβίθια με το μπρόκολο
Back To Top