Μέτρια   Μερίδες : 4   05.00-10.00  

Πούδρα αμυγδάλου, μαζί με στρούντελ και χόρτα, ένας αναπάντεχος συνδυασμός. 

Υλικά:

280 γρ. πούδρα αμυγδάλου

2 αυγά

1 πρέζα αλάτι

Για τη γέμιση:

800 γρ. πράσινα χόρτα

400 γρ. ξινομυζήθρα

2 φρέσκα κρεμμυδάκια λεπτοκομμένα

½ ματσάκι άνηθο

1 πράσα

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Ανακατεύουμε την πούδρα αμυγδάλου μαζί με τα αυγά και το αλάτι και κάνουμε ένα μείγμα. Το αφήνουμε να ξεκουραστεί, ύστερα το βάζουμε ανάμεσα από λαδόκολλα ώστε να μπορέσουμε να το ανοίξουμε και το πατάμε με ένα πλάστη ανοίγοντας ένα μεγάλο τετράγωνο. Σε ένα βαθύ τηγάνι τσιγαρίζουμε το ελαιόλαδο μαζί με την πράσα και το κρεμμυδάκι. Σοτάρουμε και τα υπόλοιπα λαχανικά και ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι. Τέλος προσθέτουμε το άνηθο και ανακατεύουμε. Επάνω στην κρούστα βάζουμε τη γέμιση από μια μεριά και το τυρί σε κομμάτια και διπλώνουμε όπως ένα στρούντελ. Κλείνουμε πολύ καλά τις άκρες ψήνουμε στους 190 βαθμούς για 45 λεπτά.

empty alt

Ρύζι thai με 5 γεύσεις

Το ρύζι από την Ταϊλάνδη με το μοναδικό φυσικό άρωμα
empty alt

Ζωμός ψαριού

Μπορείτε να διατηρήσετε το ζωμό ψαριού στην κατάψυξη μέσα σε παγοθήκες.
empty alt

Μίνι τσιζκέικ με πορτοκάλι

Το οτι είναι μίνι σε μέγεθος, δε σημαίνει ότι υστερεί σε μέγα γεύση!
empty alt

Μπισκότα σοκολάτας με τζίντζερ

Για το πρωινό, το απογευματινό σνακ και στα... κλεφτά.
empty alt

Cheesecake με λεμόνι χωρίς γλουτένη

Ένα γλυκό για να αποφύγετε τη γλουτένη.
empty alt

Σάλτσα Νάπολι

Η σάλτσα Νάπολη γίνεται γρήγορα, είναι απλή και μπορεί να συνοδεύσει το ζυμαρικό που σας αρέσει.
empty alt

Γαλοπούλα με πορτοκάλι

Αν σας αρέσει το άρωμα πορτοκαλιού στα φαγητά σας, ο συνδυασμός του με τη γαλοπούλα θα σας ενθουσιάσει. 
empty alt

Πουγκάκια γαλοπούλας με φιλαδέλφεια και μπιέτολα

Δέστε μέσα σε φυλλο κρούστας, ζουμερά κομμάτια γαλοπούλας. 
Back To Top