Μέτρια   Μερίδες : 4   21.01-04.59  

Το κοτόπουλο στην πιο ωραία και γευστική εκδοχή του.

Υλικά:

4 στήθη από φιλέτο κοτόπουλο

120 γρ. τυρί μοτσαρέλα

10 γρ. δεντρολίβανο ψιλοκομμένο

125 γρ. τρίμματα ψωμιού

2 αυγά χτυπημένα

2-3 κ.σ. ελαιόλαδο

350 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας με αρωματικά

Οδηγίες:

Σκεπάζουμε τα φιλέτα με διαφανή μεμβράνη και τα πιέζουμε με έναν πλάστη να απλώσουν. Μοιράζουμε το τυρί σε 4 μερίδες και τα τοποθετούμε πάνω σε κάθε φιλέτο. Διπλώνουμε τα φιλέτα να γίνουν σαν φακελάκια. Ανακατεύουμε το δεντρολίβανο με τα τρίμματα και αλατοπιπερώνουμε. Βουτάμε το κάθε κομμάτι κοτόπουλου στο χτυπημένο αυγό και μετά στα τρίμματα. Τηγανίζουμε το κοτόπουλο σε μέτρια θερμοκρασία για 10-15 λεπτά γυρίζοντάς το μία φορά. Μοιράζουμε το κοτόπουλο στα πιάτα, ζεσταίνουμε τη σάλτσα ντομάτας και το περιχύνουμε.

empty alt

Σουβλάκια από σολομό

Σουβλάκια από σολομό μαριναρισμένα με σκόρδο και μουστάρδα. Ένα ιδιαίτερο ορεκτικό στο τραπέζι σας.
empty alt

Ριζότο με τόνο και wasabi

Γεύση από Ιαπωνία δια μέσω Ιταλίας σε ένα ξεχωριστό πιάτο.
empty alt

Πατάτες ογκρατέν κλασική συνταγή

Εύκολο, καθημερινό πιάτο που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι.
empty alt

Rigatoni με χταπόδι

Πέννες με χταπόδι, γευστικό και υπέροχα αρωματισμένο από το λευκό κρασί.
empty alt

Πουγκάκια γαλοπούλας με φιλαδέλφεια και μπιέτολα

Δέστε μέσα σε φυλλο κρούστας, ζουμερά κομμάτια γαλοπούλας. 
empty alt

Χταποδάκια με ρεβίθια

Μαγειρέψτε χταποδάκι μαζί με ρεβίθια. Ο συνδυασμός αυτός θα απογειώσει το πιάτο σας.
empty alt

Μπεσαμέλ για διαβητικούς

Η πιο διάσημη κρέμα στα ελληνικά νοικοκυριά. 
empty alt

Κοτόπουλο με διάφορα λαχανικά και μπύρα

Ίσως από τους πιο ταιριαστούς συνδυασμούς το κοτόπουλο στο τηγάνι σβησμένο με μπύρα μαζί με πολύχρωμες πιπεριές. 
Back To Top