Μέτρια | Μερίδες : 4 | 15.01-18.30 |
Σοτάρουμε το κρεμμύδι... η αρχή για μια θεσπέσια συνταγή.
Υλικά:
400 γρ. μοσχάρι λεπτοκομμένο σαν carpaccio
1 μάτσο αντίδι πλυμένο και λεπτοκομμένο
100 γρ. κατίκι Δομοκού
½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
100 γρ. τοματίνια κομμένα στα τέσσερα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Οδηγίες:
Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το κρέας, το αντίδι και τα τοματίνια και τα τηγανίζουμε όλα μαζί για 5 λεπτά. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Αποσύρουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε με το τυρί ώστε να λιώσει και να γίνει σαν κρέμα.