Εύκολη | Μερίδες : 6 | 18.31-21.00 |
Πανεύκολα μπισκότα χωρίς γλουτένη που μπορείτε να φτιάξετε τα Χριστούγεννα και όχι μόνο...
Υλικά:
- 280 γρ, ρυζάλευρο ή μείγμα έτοιμο για μπισκότα gluten free
- 200 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 αυγό
- Άρωμα βανίλιας (υγρό)
- 90 γρ. ζάχαρη άχνη
- Αλάτι
Οδηγίες:
Βάζουμε στο μίξερ το βούτυρο, τη ζάχαρη και το αλάτι και χτυπάμε να γίνουν κρέμα. Προσθέτουμε το αυγό, το άρωμα βανίλιας και χτυπάμε καλά με το μίξερ. Κοσκινίζουμε το μείγμα με το αλεύρι, το ρίχνουμε μέσα και ανακατεύουμε με μία μαρίζ. Παίρνουμε μία σακούλα ζαχαροπλαστικής με μύτη 1 εκ. και σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί σχηματίζουμε τα μπισκότα. Αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 30 λεπτά πριν τα βάλουμε στο φούρνο. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 12 λεπτά.