Εύκολη   Μερίδες : 6   18.31-21.00  

Πανεύκολα μπισκότα χωρίς γλουτένη που μπορείτε να φτιάξετε τα Χριστούγεννα και όχι μόνο...

Υλικά:

  • 280 γρ, ρυζάλευρο ή μείγμα έτοιμο για μπισκότα gluten free
  • 200 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 αυγό
  • Άρωμα βανίλιας (υγρό)
  • 90 γρ. ζάχαρη άχνη
  • Αλάτι

Οδηγίες:

Βάζουμε στο μίξερ το βούτυρο, τη ζάχαρη και το αλάτι και χτυπάμε να γίνουν κρέμα. Προσθέτουμε το αυγό, το άρωμα βανίλιας και χτυπάμε καλά με το μίξερ. Κοσκινίζουμε το μείγμα με το αλεύρι, το ρίχνουμε μέσα και ανακατεύουμε με μία μαρίζ. Παίρνουμε μία σακούλα ζαχαροπλαστικής με μύτη 1 εκ. και σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί σχηματίζουμε τα μπισκότα. Αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 30 λεπτά πριν τα βάλουμε στο φούρνο. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 12 λεπτά.

empty alt

Μυζήθρα σαγανάκι

Ενα διαφορετικό και εύκολο σαγανάκι που θας σας εκπλήξει με την γεύση του.
empty alt

Μελιτζάνες με μεσογειακό ταμπεραμέντο

Δοκομάστε μελιτζάνα με κατσικίσιο τυρί και σάλτσα ντομάτας.
empty alt

Σπαγγέτι με τόνο

Αυτά τα σπαγγέτι κρύβουν την έκπληξη ενός απρόσμενου συνδυασμού: τόνος με αντσούγες.
empty alt

Σπαγγέτι με αχινούς

Τα εκλεκτά όστρακα μπορούν να απογειώσουν ένα κλασικό σπαγγέτι.
empty alt

Πέννες με καρύδια

Πασπαλίστε τις πέννες με παρμεζάνα και αφήστε τα υπόλοιπα να εξελιχθούν μόνα τους. 
empty alt

Σαλάτα από πατάτες

Υπέροχη πατατοσαλάτα με τυρί, καρύδια και ελιές.
empty alt

Βάση από πίτσα χωρίς γλουτένη

Πανεύκολη ζύμη πίτσας.
empty alt

Μοσχάρι γιαχνί

Ελληνικό, σπιτικό φαγητό ιδανικό για οικογενειακά τραπέζια.
Back To Top