Μέτρια | Μερίδες : 4 | 15.01-18.30 |
Η κουζίνα και αργότερα ο ουρανίσκος πλημμυρίζουν με γεύσεις.
Υλικά:
½ κιλό φιλέτο χοιρινό κομμένο σε φέτες
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
375 γρ. μανιτάρια ανακατεμένα λεπτοκομμένα
1 κ.σ. μουστάρδα dijon
1 κ.σ. πάπρικα
6 κ.σ. γιαούρτι light
8 κ.σ. τυρί Φιλαδέλφεια light
4 κ.σ. μυρωδικά ψιλοκομμένα (μαϊντανό, σχοινόπρασο, φασκόμηλο, μαντζουράνα
Αλάτι
Πιπέρι
Οδηγίες:
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρέας για 3-4 λεπτά να ροδοκοκκινίσει. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι και τα μανιτάρια να τσιγαριστούν κι αυτά. Ύστερα προσθέτουμε τη μουστάρδα, την πάπρικα, το γιαούρτι και το τυρί. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, αν είναι πολύ πηχτό αραιώνουμε με λίγο νερό, σκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσει για 5 – 6 λεπτά. Πριν να σερβίρουμε γαρνίρουμε με μυρωδικά.