Εύκολη | Μερίδες : 4 | 10.01-12.30 |
Να πως να φτιάξετε πανεύκολα μπεσαμέλ χωρίς γλουτένη.
Υλικά:
- 250 γρ. γάλα
- 20 γρ. βούτυρο
- 20 γρ. maizena
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Μοσχοκάρυδο
Οδηγίες:
Σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά λιώνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε το κορν φλάουρ, σοτάρουμε λίγο και ρίχνουμε το γάλα που έχουμε ζεστάνει προηγουμένως. Ανακατεύουμε καλά, ελέγχουμε από αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο και αφήνουμε να βράσει μέχρι να πήξει.
Κ.ΒΗΤΑ, Κορνήλιος Σελαμσής, ARTéfacts Ensemble & Θεοδώρα Μπάκα – Συγκατοίκηση