Εύκολη   Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Να πως να φτιάξετε πανεύκολα μπεσαμέλ χωρίς γλουτένη.

Υλικά:

  • 250 γρ. γάλα
  • 20 γρ. βούτυρο
  • 20 γρ. maizena
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Μοσχοκάρυδο

Οδηγίες:

Σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά λιώνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε το κορν φλάουρ, σοτάρουμε λίγο και ρίχνουμε το γάλα που έχουμε ζεστάνει προηγουμένως. Ανακατεύουμε καλά, ελέγχουμε από αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο και αφήνουμε να βράσει μέχρι να πήξει.

Κ.ΒΗΤΑ, Κορνήλιος Σελαμσής, ARTéfacts Ensemble & Θεοδώρα Μπάκα – Συγκατοίκηση

empty alt

Ορτύκια με μέλι

Ήρθε η ώρα να εκπλήξετε τον εαυτό σας με μια ιδιαίτερη συνταγή.
empty alt

Ρύζι με γαρίδες και μυρωδικά

Ρύζι με γαρίδες και μυρωδικά
empty alt

Zabaione

Αυτό το γλυκό το δημιούργησαν οι ιταλοί αλλά πέρασε και στην γαλλική κουζίνα ως ζαμπαγιόν.
empty alt

Μπουκίτσες από σελινόριζα

Ένα ξεχωριστό ορεκτικό στο τραπέζι σας.
empty alt

Γεμιστές μελιτζάνες με πανσέτα και γραβιέρα

Η μελιτζάνα γεμίζει με πανσέτα και ο ουρανίσκος ξετρελαίνεται!
empty alt

Rigatoni με χταπόδι

Πέννες με χταπόδι, γευστικό και υπέροχα αρωματισμένο από το λευκό κρασί.
empty alt

Ριζότο με ρόδι

Ένα πιάτο γρήγορο, γλυκό και ξεχωριστό στη γεύση και το χρώμα.
empty alt

Θρίαμβος της θάλασσας

Φρούτα της θάλασσας σε απόλυτη αρμονία, με τα πάντα αγαπημένα μακαρόνια.
Back To Top