Εύκολη   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Όσο απίθανος συνδυασμός, τόσο ταιριαστός και ιδανικός.

Υλικά:

½ κιλό καρπούζι ψίχα κομμένη σε 24 κυβάκια από 4 εκ.

10 φέτες από σολομό καπνιστό

Ξύδι μπαλσάμικο

Πιπέρι

Χυμό από 1 lime

8 ξυλάκια για σουβλάκια

Οδηγίες:

Μαρινάρουμε τους κύβους από το καρπούζι μέσα στο μπαλσάμικο ξύδι. Ύστερα τα σοτάρουμε πολύ γρήγορα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Κόβουμε τις φέτες σολομού όπως τα κυβάκια από το καρπούζι και φτιάχνουμε σουβλάκια βάζοντας εναλλάξ καρπούζι και σολομό. Ρίχνουμε από πάνω λίγο χυμό lime και πιπέρι.

empty alt

«Παντρεμένα» φιλετάκια σολομού

Ο σολομός παντρεμένος ή μη, είναι ιδανικός με παρμεζάνα, σος και λογιών μυρωδικά.
empty alt

Σάλτσα Νάπολι

Η σάλτσα Νάπολη γίνεται γρήγορα, είναι απλή και μπορεί να συνοδεύσει το ζυμαρικό που σας αρέσει.
empty alt

Γαρίδες με πολύχρωμες πιπεριές

Οι αγαπημένες γαρίδες δένουν υπέροχα με τις πιπεριές και τα ζυμαρικά που προτιμάτε.
empty alt

Ποπ κορν με σοκολάτα και καρύδα

Απίθανα ποπ κορν με σοκολάτα και καρύδα. Θα τα λατρέψουν όλοι!
empty alt

Μικρές πίτσες με λουκάνικα και πατάτα

Απερίγραπτα τραγανά πιτσάκια με μοτσαρέλα και πατάτα. Μπορείτε αν θέλετε να δοκιμάσετε συνδυασμό και άλλων υλικών της αρεσκείας σας.
empty alt

Ριζότο με φράουλες και γαρίδες

Η γεύση της άνοιξης σε ένα ριζότο γεμάτο χρώμα και άρωμα.
empty alt

Γεμιστές ντομάτες με κάστανο ρύζι και λαχανικά

Μια διαφορετική προσέγγιση στα γεμιστά της μαμάς.
empty alt

Pesto ρόκας

Διαφορετικό πέστο για να συνοδεύσει τα ζυμαρικά της αρεσκεία σας.
Back To Top