Μέτρια   Μερίδες : 8   15.01-18.30  

Αγαπημένο γλυκό για τους λάτρεις της σοκολάτας.

Υλικά:

100 γρ. αλεύρι

100 γρ. ζάχαρη

2 αυγά χωρισμένα

1 φακελάκι βανίλια

1 κ.γ. μπέκιν

4 κ.σ. nutella

100 γρ. κουβερτούρα

20 γρ. άσπρη σοκολάτα για τη γαρνιτούρα

50 γρ. γάλα

Οδηγίες:

Χτυπάμε τα ασπράδια και κρατάμε στην άκρη. Χτυπάμε τη ζάχαρη με τους κρόκους και προσθέτουμε το αλεύρι, τη βανίλια και το μπέκιν και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε στη συνέχεια τα ασπράδια σιγά σιγά και ανακατεύουμε απαλά. Απλώνουμε το μείγμα σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί σε πολύ λεπτή στρώση 1,5 εκ. και ψήνουμε για 5 λεπτά στους 200 βαθμούς. Βγάζουμε από το φούρνο και απλώνουμε επάνω σε ένα πανί μουσκεμένο. Αφήνουμε να κρυώσει και απλώνουμε επάνω τη nutella. Ρολάρουμε πολύ καλά και τοποθετούμε στο ψυγείο για 30 λεπτά. Λιώνουμε τις 2 σοκολάτες ξεχωριστά μαζί με το γάλα σε μπεν μαρί. Βγάζουμε το ρολό από το ψυγείο και γαρνίρουμε με τις 2 σοκολάτες κάνοντας γραμμές.

empty alt

Mini cheesecake

Τα μίνι cheesecake αποτελούν ένα πολύ ωραίο κέρασμα για μικρούς και μεγάλους στα παιδικά πάρτι.
empty alt

Σαλάτα με φράουλες και μοτσαρέλα

Το ανοιξιάτικο φρούτο με την φίνα γεύση της μοτσαρέλας ταιριάζουν υπέροχα.
empty alt

Σάλτσα με πιπεριές

Για όσους έχουν λατρεία με τις πιπεριές αξίζει να τη φτιάξουν και να τη δοκιμάσουν!
empty alt

Ζελέ με φράουλες και σαντιγί

Τι γυρεύει η φράουλα μέσα σε μια θάλασσα από ζελέ: την απόλαυση! 
empty alt

Γαριδοπίλαφο

Οι γαρίδες μαζί με το κάρυ και το ρύζι συνδυάζονται μοναδικά.
empty alt

Ριζότο με σόγια

Το ρύζι κάνει την ανατροπή και συνδυάζεται αρμονικά με τη σόγια.
empty alt

Σάλτσα κέτσαπ

Καιρός να φτιάξετε τη δική σας σπιτική κέτσαπ!
empty alt

Τραγανές γαρίδες

Ίσως ο πιο απολαυστικός μεζές για να συνοδεύσετε το κρασί ή τη μπύρα σας.
Back To Top