Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Οι αγαπημένες γαρίδες δένουν υπέροχα με τις πιπεριές και τα ζυμαρικά που προτιμάτε.

Υλικά:

1 κιλό γαρίδες καθαρισμένες (φρέσκες ή κατεψυγμένες)

250 γρ. ζυμαρικά της αρεσκείας μας με γεύση σπανάκι

3 πολύχρωμες πιπεριές κομμένες σε λεπτές λωρίδες

½ φλιτζάνι ελαιόλαδο

2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

4 σκελίδες σκόρδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες και αφού τα στραγγίξουμε τα βάζουμε πάλι στην κατσαρόλα με 2 κουταλιές ελαιόλαδο. Παράλληλα σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το σκόρδο για 5 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε ύστερα τις γαρίδες και λίγο πιπέρι. Αφήνουμε για 5 λεπτά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε μαζί με τα ζυμαρικά.

empty alt

Σάλτσα κοκτέιλ

Χρησιμοποιούμε για να συνοδεύσουμε ψάρι, γαρίδες και αστακό.
empty alt

Ρέβες με σπανάκι και ντομάτες

Αυτές οι σαρκώδεις ρίζες μπορούν να κάνουν την έκπληξη στο τραπέζι.
empty alt

Pasta Frolla

Κλασικό ιταλικό γλυκό τέλειο για πρωινό ή απογευματινό καφέ.
empty alt

Σουτζουκάκια με σάλτσα ντομάτας

Το κλασικό πιάτο που υποκύπτουν όλοι.
empty alt

Cupcakes

Γεμίστε τις φόρμες με ό,τι πιο λαχταριστό! 
empty alt

Crostini από λάδι με μους από λάχανο και mozzarella

Φέρτε κοντά το λάχανο και τη μοτσαρέλα και δε θα πιστεύετε τη γεύση.
empty alt

Τιμπάλ μελιτζάνας

Εντυπωσιακό τόσο από την εμφάνιση όσο και από τη γεύση.
empty alt

Spaghetti με χταπόδι στο φούρνο

Κάντε την κουζίνα σας να μυρίζει θάλασσα. Αγαπημένο ελληνικό πιάτο, ζυμαρικά με χταποδάκι στο φούρνο.
Back To Top