Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ένας απλά υπέροχος συνδυασμός με ψάρι, ρύζι και αρωματικά βότανα. 

Υλικά:

200 γρ. ρύζι jasmin

1 ματσάκι με αρωματικά βότανα ψιλοκομμένα (βασιλικό, μαντζουράνα, μαϊντανό, θυμάρι και εστραγκόν)

4 φιλέτα μπακαλιάρο (των 100 γρ.)

50 γρ. φρυγανιά τριμμένη

Ζεστ από 1 λεμόνι τριμμένο

400 γρ. σπαράγγια βρασμένα

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Ετοιμάζουμε και βράζουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες. Του βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και αρωματίζουμε με το ζεστ από το λεμόνι. Περνάμε τα φιλέτα από τα βότανα, το ελαιόλαδο και τη φρυγανιά και ψήνουμε στο φούρνο για 15 λεπτά στους 200 βαθμούς. Σε ένα πιάτο βάζουμε το ρύζι, επάνω το φιλέτο ψαριού και δίπλα τα σπαράγγια. Γαρνίρουμε με λίγο ωμό ελαιόλαδο.

empty alt

Πάστα φλώρα με αμύγδαλα

Αλλη μια παραλλαγή του αγαπημένου ιταλικού γλυκού μπορεί να γίνει το επιδόρπιο ενός γεύματος ή απλώς να συνοδεύσει τον καφέ σας.
empty alt

Ρύζι με κοτόπουλο και λαχανικά

Ένα ελαφρύ και με πολλές βιταμίνες πιάτο, τρώγεται κρύο και ζεστό και μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στο γραφείο.
empty alt

Πανφόρτε σοκολάτας

Αγαπημένο ιταλικό κέικ με ξηρούς καρπούς, σοκολάτα και αποξηραμένα φρούτα. 
empty alt

Κέικ

Αυτό το γλυκό έχει πολλές παραλλαγές αλλά ας μην ξεχνάμε τη βασική του.
empty alt

Γαλοπούλα με πορτοκάλι

Αν σας αρέσει το άρωμα πορτοκαλιού στα φαγητά σας, ο συνδυασμός του με τη γαλοπούλα θα σας ενθουσιάσει. 
empty alt

Salsa Royal

Μία βάση από salsa royal που μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να γκρατινάρετε τα φαγητά και τα γλυκά σας.
empty alt

Ψάρι γλώσσα με διάφορα λαχανικά

Τα λαχανικά συνάντησαν τη θάλάσσα ή η θάλασσα τα λαχανικά;
empty alt

Κρέμα από σοκολάτα

Κρέμα από σοκολάτα και αμύγδαλο που μπορεί να συνοδεύσει όλες τις ώρες.
Back To Top