Μέτρια   Μερίδες : 3   15.01-18.30  

Ζυμαρικά με την "μαγεία" της μαύρης τρούφας και την πλούσια γεύσης της παρμεζάνας.

Υλικά: 

300 γρ. ταλιατέλες

80 γρ. βούτυρο

70 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

200 γρ. κρέμα γάλακτος

1 μέτρια μαύρη τρούφα

<strong>Α</strong>λάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Παίρνουμε την τρούφα και με ένα βουρτσάκι με νερό την πλένουμε καλά και τη στεγνώνουμε. Σε μία κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και την παρμεζάνα και αφήνουμε να βράσει. Παίρνουμε έναν κόφτη, κόβουμε το 1/3 από την τρούφα και το ρίχνουμε στη σάλτσα για να πάρει γεύση. Σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα Tagliatelle Uovo, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Σοτάρουμε και σερβίρουμε ρίχνοντας από πάνω φρεσκοτριμμένη τρούφα.

empty alt

Ρυζόγαλο

Αγαπημένο γλυκό για όλες τις ώρες της ημέρας.
empty alt

Αυγό σοκολατένιο

Σοκολατένιο πασχαλινό αυγό! Όλοι τρελαίνονται, γι'αυτό προσπαθήστε να το φτιάξετε στο σπίτι!
empty alt

Γαρίδες με πολύχρωμες πιπεριές

Οι αγαπημένες γαρίδες δένουν υπέροχα με τις πιπεριές και τα ζυμαρικά που προτιμάτε.
empty alt

Burger από φακές

Ξεφύγετε από τα κλασικά μπέργκερ και δοκιμάστε τα μπέργκερ από φακές, είναι σούπερ!
empty alt

Σαλάτα με μπέικον και μήλα

Το μπέικον θα δώσει ένα ακόμη λόγο για να υποκύψει κανείς σε αυτή τη σαλάτα.
empty alt

Σπαγγέτι με γεύση θάλασσας

Ζυμαρικά και θαλασσινά, ο καλύτερος συνδυασμός αποπλάνησης. 
empty alt

Σουβλάκια με σολομό και καρπούζι

Όσο απίθανος συνδυασμός, τόσο ταιριαστός και ιδανικός.
empty alt

Αρνί στην κατσαρόλα με κουκιά και σκόρδο

Ενας ακόμη τρόπος για να απολαύσετε το αρνάκι συνδυασμένο με κουκιά.
Back To Top