Μέτρια | Μερίδες : 2 | 15.01-18.30 |
Μια πρωτότυπη συνταγή με πιπέρια που δίνουν μια ιδιαίτερη σπιρτάδα στο κρέας.
Υλικά:
2 κομμάτια από μοσχαρίσιο φιλέτο των 150 γρ.
150 γρ. τυρί Φιλαδέλφια
50 γρ. γάλα πλήρες
1 κουταλιά πιπέρι πράσινο φρέσκο
1 κ.σ. μουστάρδα
Αλάτι
Οδηγίες:
Χτυπάμε το πιπέρι και το βράζουμε μαζί με το γάλα. Προσθέτουμε μέσα τη μουστάρδα και αφήνουμε να βράσει για 2-3 λεπτά σε πολύ χαμηλή φωτιά. Βγάζουμe από τη φωτιά και προσθέτουμε το Φιλαδέλφια. Ανακατεύουμε πολύ καλά να αποκτήσουμε μια κρεμώδη σάλτσα. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε πολύ λίγο ελαιόλαδο και αφήνουμε να ανέβει η θερμοκρασία. Ψήνουμε τα 2 φιλέτα, αλατίζουμε και αφήνουμε να ψηθούν τα φιλέτα ανάλογα με το γούστο μας. Σβήνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα σκεπάζουμε να πάρει τη θερμοκρασία και σερβίρουμε.