Εύκολη | Μερίδες : 2 | 21.01-04.59 |
Τι γυρεύει η φράουλα μέσα σε μια θάλασσα από ζελέ: την απόλαυση!
Υλικά:
2 φλιτζ. λιωμένες φράουλες
1 φακελάκι άχρωμη σκόνη ζελατίνης
4 κ.σ. ζάχαρη
1/2 ποτηράκι κονιάκ
Σαντιγί
Οδηγίες:
Βάλτε τις λιωμένες φράουλες μαζί με τη ζελατίνη σε ένα κατσαρολάκι για να ζεσταθούν ελαφρά, μέχρι να διαλυθεί η ζελατίνη. Προσθέστε τη ζάχαρη και το κονιάκ. Ανακατέψτε καλά και αδειάστε το μείγμα σε φόρμα σχήματος καρδιάς. Αφήστε το στο ψυγείο, να δέσει. Όταν το ζελέ δέσει, βουτήξτε τη φόρμα ως τα χείλη σε ζεστό νερό για να το ξεφορμάρετε πιο εύκολα σε πιατέλα. Βάλτε τη σαντιγί σε ένα κορνέ και σχηματίστε ένα βέλος καθώς και τα αρχικά των ονομάτων σας!