Εύκολη   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Να πως τα αχλάδια παίρνουν την θέση του ορεκτικού στο τραπέζι σας.

Υλικά:

12 φέτες ψωμί για τοστ

350 γρ. αχλάδια

300 γρ. τυρί γκοργκονζόλα

Βούτυρο

1 μαρούλι

Καρύδια

Οδηγίες:

Κόβουμε προσεκτικά την κόρα από το ψωμί και αλείφουμε τις φέτες με το τυρί αφού πριν το έχουμε ανακατέψει πολύ καλά σε ένα μπολ μέχρι να γίνει μία λεία κρέμα. Κόβουμε τις φέτες διαγώνια και τις βάζουμε στο φούρνο πάνω σε βουτυρωμένη επιφάνεια και ψήνουμε στους 200˚C για 5 λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανές και να λιώσει το τυρί. Πλένουμε τα φύλλα μαρουλιού και τα στρώνουμε επάνω σε μία πιατέλα. Μεταφέρουμε τις φέτες ψωμιού επάνω στο μαρούλι και βάζουμε πάνω σε κάθε κομμάτι μια λεπτή φέτα αχλάδι και ένα καρύδι.

empty alt

Καρμπονάρα με αυγό

Καρμπονάρα με αυγό. Δηλαδή, αυθεντική, σε αυστηρή ιταλική "γραμμή" - αλλά υπέροχη γεύση.
empty alt

Φασολάδα με μύδια

Μία εναλλακτική πρόταση για την αγαπημένη σε όλους φασολάδα.
empty alt

Χοιρινό με ντομάτες και λουκάνικα

Γευστική πανδαισία με λεπτές ισορροπίες.
empty alt

Πέννες με βότκα

Πέννες με βότκα ή Ιταλία-Ρωσία στο ίδιο… τραπέζι!
empty alt

Μοσχαράκι με τσίλι και σκόρδο

Πλούσια γεύση και εξαιρετική επιλογή για ψήσιμο στα κάρβουνα.
empty alt

Βάση από πίτσα χωρίς γλουτένη

Πανεύκολη ζύμη πίτσας.
empty alt

Σαλάτα με μπακαλιάρο

Χορταστική σαλάτα με μπακαλιάρο,ρόκα και τοματίνια.
empty alt

Spaghettoni με funghi porcini

Τα μανιτάρια θα εκτοξεύσουν τη γεύση σε αυτό το πιάτο ζυμαρικών.
Back To Top