Μέτρια | Μερίδες : 4 | 05.00-10.00 |
Τα μανιτάρια θα εκτοξεύσουν τη γεύση σε αυτό το πιάτο ζυμαρικών.
Υλικά:
400 γρ. Spaghettoni
400 γρ. μανιτάρια porcini φρέσκα
1 σκελίδα σκόρδο
1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
50 γρ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Τριμμένη παρμεζάνα
Οδηγίες:
Πλένουμε καλά τα μανιτάρια, τα στεγνώνουμε και τα κόβουμε σε φέτες. Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το σκόρδο, το ελαιόλαδο και βάζουμε μέσα τα μανιτάρια. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σοτάρουμε για 15 λεπτά. Σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα Spaghettoni κρατώντας στην άκρη λίγο από το νερό που έχουν βράσει. Τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τα μανιτάρια και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε λίγο νερό, την παρμεζάνα και το μαϊντανό και ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν όλα μαζί.