Μέτρια   Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Αφράτα κεφτεδάκια με μοναδικό άρωμα pesto.

Υλικά:

  • 300 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
  • 200 γρ. κιμά χοιρινό
  • 40 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 50 γρ. pesto βασιλικό
  • 40 γρ. πολέντα
  • 1 αυγό
  • 2 κ.σ. φρέσκο μαϊντανό τριμμένο
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό και προσθέτουμε το κεφαλοτύρι και το pesto. Ανακατεύουμε καλά με ένα πιρούνι και προσθέτουμε τους 2 κιμάδες. Ρίχνουμε μια κουταλιά μαϊντανό, τη μισή πολέντα, αλάτι και πιπέρι και δουλεύουμε το μείγμα πάρα πολύ καλά. Πλάθουμε κεφτεδάκια και τα περνάμε από την υπόλοιπη πολέντα. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια. Τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί και γαρνίρουμε με τον υπόλοιπο μαϊντανό.

empty alt

Μοσχάρι γιαχνί

Ελληνικό, σπιτικό φαγητό ιδανικό για οικογενειακά τραπέζια.
empty alt

Λαζάνια με μορταδέλα

Βάλτε τα λαζάνια στη κατσαρόλα και αφήστε τα να κάνουν τη μαγεία. 
empty alt

Πατάτες ογκρατέν κλασική συνταγή

Εύκολο, καθημερινό πιάτο που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι.
empty alt

Γαλοπούλα με σέλινο και πατάτες

Βάλτε στην κατσαρόλα το καλύτερο κομμάτι γαλοπούλας μαζί με σέλινο, πατάτες και άλλα μυρωδικά.
empty alt

Fusilli με πράσινη σάλτσα από ανθότυρο και αρακά

Συνοδέψτε τα fusili με τα πιο νόστιμα υλικά: ανθότυρο, τοματίνια, κεφαλοτύρι...
empty alt

Σαλάτα με νουντλς χοιρινό και σόγια

Εξωτική σαλάτα με γευστική και χορταστική.
empty alt

Linguine με πορτοκάλι

Το άρωμα του πορτοκαλιού θα δώσει μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή γεύση στα ζυμαρικά σας.
empty alt

Ψαρονέφρι με σόγια και λευκό κρασί

Στο τελείωμα της συνταγής, σερβίρουμε με τριμμένα αμύγδαλα. 
Δεν υπάρχουν άρθρα για προβολή
Back To Top