Μέτρια   Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Αφράτα κεφτεδάκια με μοναδικό άρωμα pesto.

Υλικά:

  • 300 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
  • 200 γρ. κιμά χοιρινό
  • 40 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 50 γρ. pesto βασιλικό
  • 40 γρ. πολέντα
  • 1 αυγό
  • 2 κ.σ. φρέσκο μαϊντανό τριμμένο
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό και προσθέτουμε το κεφαλοτύρι και το pesto. Ανακατεύουμε καλά με ένα πιρούνι και προσθέτουμε τους 2 κιμάδες. Ρίχνουμε μια κουταλιά μαϊντανό, τη μισή πολέντα, αλάτι και πιπέρι και δουλεύουμε το μείγμα πάρα πολύ καλά. Πλάθουμε κεφτεδάκια και τα περνάμε από την υπόλοιπη πολέντα. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια. Τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί και γαρνίρουμε με τον υπόλοιπο μαϊντανό.

empty alt

Σπαγγέτι με αυγοτάραχο

Αυτά τα μακαρόνια γίνονται γιορτινά με το εκλεκτό και πολύτιμο αυγοτάραχο.
empty alt

Φιλέτο από μπακαλιάρο με φινόκιο, ελιές και δεντρολίβανο

Γίνεται μπακαλιάρος με... καφέ espresso; Γίνεται και είναι νοστιμότατο.
empty alt

Πίτσα light με λαχανικά

Ένα άκρως λαχταριστό πιάτο που τρώγεται καυτό ή κρύο ακόμη και για πρωινό.
empty alt

Κεφτεδάκια από ξιφία

Πρωτότυπα κεφτεδάκια.
empty alt

Ρύζι με θαλασσινά

Γαρίδες, μύδια, καραβίδες, αστακός πάνω και γύρω από σπυρωτό ρύζι. 
empty alt

Αρωματικό τυρόψωμο

Πεντανόστιμο τυρόψωμο με ξεχωριστό άρωμα ιδανικό για πρωινό και σνακ. 
empty alt

Μπισκότα από μαύρη ζάχαρη

Συνδυάστε τα αγνά υλικά, με την τραγανή απόλαυτη των μπισκοτιών.
empty alt

Αρνί με σάλτσα από σκόρδο

Αποτελεί από τις πρώτες επιλογές για τα γιορτινά σας τραπέζια και όχι άδικα. 
Back To Top