Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Συνοδέψτε τα fusili με τα πιο νόστιμα υλικά: ανθότυρο, τοματίνια, κεφαλοτύρι...

Υλικά:

280 γρ. Fusilli

200 γρ. ανθότυρο

30 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο

30 γρ. ελαιόλαδο

150 γρ. τοματίνια κομμένα στα τέσσερα

250 γρ. αρακά βρασμένο

1 μάτσο βασιλικό

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Αναμιγνύουμε στο μπλέντερ το βασιλικό μαζί με το ελαιόλαδο και κάνουμε μία σάλτσα. Παίρνουμε 200 γρ. από το βρασμένο αρακά και τον βάζετε στο μπλέντερ μαζί με το ανθότυρο και λίγο από το νερό που είχαμε βράσει τον αρακά. Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, τα σουρώνουμε ελαφρώς και τα ανακατεύουμε με τη σάλτσα από το ανθότυρο, το αρωματισμένο ελαιόλαδο, τον υπόλοιπο αρακά και τα τοματίνια. Σοτάρουμε 2 – 3 λεπτά να ανακατευτούν όλες οι γεύσεις και τελειώνουμε με το τριμμένο τυρί.

empty alt

Φαχίτας

Διάσημο ισπανικό πιάτο που πήρε τη θέση της στις κουζίνες του κόσμου.
empty alt

Μακαρόνια κρύα με τόνο και κολοκύθια

Τα φιογκάκια ντύνουν με επίσημο τρόπο το πιάτο με τα κολοκυθάκια και τις ελιές. 
empty alt

Ρολό με nutella

Αγαπημένο γλυκό για τους λάτρεις της σοκολάτας.
empty alt

Γαριδοκροκέτες

Ένας νόστιμος μεζές να συνοδεύσετε το ουζάκι σας!
empty alt

Γαρίδες με πολύχρωμες πιπεριές

Οι αγαπημένες γαρίδες δένουν υπέροχα με τις πιπεριές και τα ζυμαρικά που προτιμάτε.
empty alt

Ρύζι jasmin με ψάρι γκρατινέ και σπαράγγια

Ένας απλά υπέροχος συνδυασμός με ψάρι, ρύζι και αρωματικά βότανα. 
empty alt

Πέννες με κολοκύθια και καραβίδες

Μια γευστική γρήγορη και εύκολη λύση για ένα ωραίο μεσημεριανό με πρωταγωνιστές τις πέννες, το μπρόκολο και τις καραβίδες.
empty alt

Lemon curd

Αυτό το γλυκό το χρωστάμε στους Αγγλούς οι οποίοι θεωρούν τα λεμόνια πολύτιμα αφού δεν ευδοκιμούσαν στο νησί τους.
Back To Top