Μέτρια | Μερίδες : 2 | 12.31-15.00 |
Το άρωμα του πορτοκαλιού θα δώσει μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή γεύση στα ζυμαρικά σας.
Υλικά:
150 γρ. λινγκουίνι
2 πορτοκάλια
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
2 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη
1κ.σ. μέντα τριμμένη
1 κ.σ. σπόρο από κολοκύθα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Οδηγίες:
Βράζουμε τα λινγκουίνι και σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το σκόρδο, προσθέτουμε την ψίχα από το πορτοκάλι και αφήνουμε να βράσει 2-3 λεπτά. Σηκώνουμε τα λινγκουίνι και τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι. Ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι και γαρνίρουμε με τη φρυγανιά, τη μέντα και το σπόρο κολοκύθας.