Εύκολη   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Βάλτε τη θάλασσα στη κουζίνα και στο πιάτο σας. 

Υλικά:

400 γρ. ροδέλες από καλαμάρι βρασμένο

4 τοματίνια κομμένα στη μέση

200 γρ. φρέσκο κρεμμυδάκι

100 γρ. μαύρες ελιές

1 λεμόνι

1 ματσάκι μάραθο

1 ματσάκι μαϊντανό

Λίγο ξύδι

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Παίρνουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι και το κόβουμε κάθετα στη μέση και το ζεματίζουμε. Στη συνέχεια σε μία πιατέλα βάζουμε τα κρεμμυδάκια ζεματισμένα, το καλαμάρι, τις ελιές, το ζεστ από το λεμόνι, το μαϊντανό και το μάραθο ψιλοκομμένα. Σε ένα μπολάκι κάνουμε τη βινεγκρέτ. Βάζουμε το ξύδι, λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Τα χτυπάμε και ρίχνουμε επάνω στη σαλάτα.

empty alt

Λαβράκια με άγρια μανιτάρια

Αν ψάχνετε να βγάλετε λαβράκι, αυτή η συνταγή είναι για εσάς! 
empty alt

Burger από φακές

Ξεφύγετε από τα κλασικά μπέργκερ και δοκιμάστε τα μπέργκερ από φακές, είναι σούπερ!
empty alt

Φιλέτο κοτόπουλο με σάλτσα από κόλιανδρο

Το κοτόπουλό «λιώνει» τυλιγμένο στο γιαούρτι, το κόλιανδρο και το πεπεροτσίνο.
empty alt

Σαλάτα με κάστανα, τυρί (Ελληνικό) και μανιτάρια

Τα δώρα της χειμωνιάτικης φύσης σε ένα πιάτο.
empty alt

Μυζήθρα σαγανάκι

Ενα διαφορετικό και εύκολο σαγανάκι που θας σας εκπλήξει με την γεύση του.
empty alt

Μανιταρόσουπα

Μανιταρόσουπα από τον Έκτορα Μποτρίνι. Απολαυστική και χορταστική σούπα μανιταριών.
empty alt

Πουτίγκα με φράουλες και γιαούρτι

Βάλτε τις φράουλες στο γιαούρτι ή το... αντίστροφο. 
empty alt

Ταρτάρ από ντομάτα και αβοκάντο

Ρίξτε στο μπολ όλα τα υλικά και αφήστε να σας παρασύρουν στην αμαρτία της γεύσης τους. 
Back To Top