Μέτρια   Μερίδες : 6   18.31-21.00  

Γεμίστε τις φόρμες με ό,τι πιο λαχταριστό! 

Υλικά:

70 γρ. αλεύρι

60 γρ. βούτυρο λιωμένο

2 γρ. μπέκιν πάουντερ

1 αυγό

20σταγόνες υγρή στέβια

1 πρέζα άρωμα βανίλια

1 πρέζα αλάτι

Χαρτάκια για τα cupcake

Για το frosting

100 γρ. Φιλαδέλφεια light

100 γρ. mascarpone

8 σταγόνες υγρή στέβια

1 γρ. άρωμα βανίλια

2-3 σταγόνες κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής

Οδηγίες:

Ανακατεύουμε το αλεύρι μαζί με το μπέκιν πάουντερ και τη ζάχαρη. Χτυπάμε το αυγό μαζί με το βούτυρο και σε αυτό το μείγμα προσθέτουμε το προηγούμενο με τα στέρεα υλικά και τέλος ρίχνουμε την υγρή στέβια και το άρωμα βανίλιας. Παίρνουμε τα χαρτάκια, τα βάζουμε μέσα στα φορμάκια για τα cupcake, γεμίζουμε μέχρι τη μέση και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20-25 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμα φτιάχνουμε το frosting. Χτυπάμε σε ένα μπολ το Φιλαδέλφεια με το mascarpone, ρίχνουμε ύστερα τη στέβια και το άρωμα βανίλιας, χωρίζουμε το μείγμα στα 2 και στο ένα ρίχνουμε τις σταγόνες με το χρώμα. Γεμίζουμε 2 σακούλες ζαχαροπλαστικής με τα 2 μείγματα. Μόλις κρυώσουν τα cupcake γαρνίρουμε με τα 2 frosting.

empty alt

Σαλάτα από κοτόπουλο

Κλασική και πεντανόστιμη σαλάτα.
empty alt

Σαλάτα με φασόλια και στήθος καπνιστής πάπιας

Μια σαλάτα με τον απρόσμενο συνδυασμό φασολιών και πάπιας.
empty alt

Φασολάδα με μύδια

Μία εναλλακτική πρόταση για την αγαπημένη σε όλους φασολάδα.
empty alt

Κρέμα από ρεβίθια και τραγανό σπεκ

Απαλή και γεμάτη κρέμα από ρεβίθια, συνοδευμένη με τραγανό σπεκ. Ένα όμορφο χορταστικό πιάτο στο τραπέζι σας.
empty alt

Πίτα με φακές και μανιτάρια porcini

Πρωτότυπη συνταγή που θα σας δώσει ενέργεια αλλά και πολλά θρεπτικά συστατικά!
empty alt

Αρωματική κρέμα από μελιτζάνα

Υπέροχο ντιπ από μελιτζάνα, μπορεί να συνοδεύσει πολλά πιάτα σας.
empty alt

Ρύζι αρωματισμένο με μανιτάρια τσουκνίδα και ντομάτα

Εμπιστευτείτε την τσουκνίδα να πλαισιώσει άρτια τα μανιτάρια και το ρύζι.
empty alt

Φιλέτο ψαριού με σάλτσα από ελιές

Η μαγεία της μαγειρικής βρίσκεται στο «πάντρεμα» ετερόκλιτων υλικών. 
Back To Top