Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Η βρώμη δεν είναι μόνο για πρωινό.

Υλικά:

½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο άπαχο

150 γρ. πίτουρο βρώμης

1 αυγό

2 μικρά κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

1 κ.σ. ρίγανη

3 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε λίγο το κρεμμύδι και το σκόρδο και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το κιμά με όλα τα υπόλοιπα υλικά και ρίχνουμε μέσα και το μείγμα με το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ανακατεύουμε καλά και ζυμώνουμε για αρκετή ώρα ώστε να γίνουν στη συνέχεια αφράτα τα κεφτεδάκια. Τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο και μόλις ροδίσουν από όλες τις μεριές τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Μπορούμε να τα συνοδεύσουμε με μία ελαφριά σως γιαουρτιού.

empty alt

Γαρίδες με πολύχρωμες πιπεριές

Οι αγαπημένες γαρίδες δένουν υπέροχα με τις πιπεριές και τα ζυμαρικά που προτιμάτε.
empty alt

Orecchiette με αντσούγιες και λαχανάκια Βρυξελλών

Συνδυασμός ψαριού και λαχανικών δημιουργούν μια απρόσμενη γευστική έκπληξη.
empty alt

Σαλάτα με κριθάρι και λαχανικά

Σαλάτα χορταστική και απολύτως γευστική και υγιεινή.
empty alt

Σέλινο του κηπουρού

Ζυμαρικά σε ένα γευστικό και απολαυστικό πιάτο.
empty alt

Αλμυρό πανετόνε

Ένα πανετόνε για όλες τις ώρες. Τρώγεται και χλιαρό και κρύο.  Μπορείτε να το συνοδεύσετε με αλλαντικά.
empty alt

Λαζάνια με σπανάκι

Ένα πλήρες πιάτο για κάθε μέρα που θα ικανοποιήσει μικρούς και μεγάλους.
empty alt

Fusilli με λουκάνικο

Ένα πιάτο με πλούσια γεύση και πραγματική νοστιμιά.
empty alt

Σουφλέ με τόνο και μπρόκολο

Ακόμη και οι πιο δύσπιστοι με αυτό το λαχανικό θα υποκύψουν σε αυτή την γεύση.
Back To Top