Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Ενα γευστικό πιάτο που κλέβει πάντα την παράσταση.

Υλικά:

400 γρ. λαζάνια χωρίς γλουτένη

1 ½ λίτρο μπεσαμέλ

400 γρ. pesto

200 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα, με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα λαζάνια, τα σουρώνουμε και τα βάζουμε πάνω σε μια πετσέτα να στεγνώσουν. Ανακατεύουμε το pesto με τη μπεσαμέλ χλιαρή (να μην είναι πολύ πηχτό το μείγμα). Βουτυρώνουμε ένα ταψί και κάνουμε μία πολύ λεπτή στρώση αρχικά με τη σάλτσα και ξεκινάμε τις υπόλοιπες στρώσεις με λαζάνια, σάλτσα (pesto και μπεσαμέλ), παρμεζάνα. Επαναλαμβάνουμε 4 φορές τελειώνοντας με την παρμεζάνα. Ψήνουμε στο φούρνο για 40 - 45 λεπτά ώσπου να πάρει χρώμα η παρμεζάνα.

empty alt

Κενέλ από τυρί quark και σάλτσα από φρούτα

Δε χρειάζεται να επισκεφτείτε το δάσος, υπάρχουν στο ψυγείο σας οπότε αξιοποιήστε τα.
empty alt

Μπακαλιάρος με πράσα

Ο μπακαλιάρος πιο νόστιμος από ποτέ!
empty alt

Χωριάτικη πίτα με πατάτα και σπανάκι

Μία πίτα που φέρνει κοντά τις αγαπημένες μας γεύσεις
empty alt

Mattonella (τουβλάκι) από σοκολάτα

Σοκολάτα και φουντούκι συμμαχούν για να κατακτήσουν τον ουρανίσκο σας.
empty alt

Μακαρόνια με άρωμα από θάλασσα

Αρωματική μακαρονάδα με γαύρο και αυγοτάραχο.
empty alt

Βελουτέ από ρεβίθια με γαρίδες και πράσα

Μία πρωτότυπη σούπα που σίγουρα θα αγαπήσετε.
empty alt

Pasta με pesto vegan

Ένα εύκολο και γρήγορο pesto για να συνοδεύσετε τα ζυμαρικά σας.
empty alt

Καρμπονάρα από θαλασσινά

Οι πιο φίνες γεύσεις από τη θάλασσα σε ένα πιάτο.
Back To Top