Εύκολη   Μερίδες : 2   10.01-12.30  

Πολύ νόστιμη μαγιονέζα. Απολαύστε την χωρίς τύψεις!

Υλικά:

2 μεγάλα αβοκάντο πολύ ώριμα

4 κ.σ. ελαιόλαδο

1 μικρό κρεμμύδι

2 σκελίδες σκόρδο

Ζεστ και χυμό από 1 λεμόνι

1 πρέζα πεπεροντσίνο

Αλάτι

Οδηγίες:

Καθαρίζουμε τα αβοκάντο και ξεκινάμε να χτυπάμε στο μίξερ το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο. Ύστερα προσθέτουμε το αβοκάντο μαζί με το χυμό λεμόνι και μετά όλα τα υπόλοιπα υλικά. Χτυπάμε μέχρι να έχουμε την υφή από τη μαγιονέζα.

empty alt

Χειμωνιάτικη καπονάτα

Χειμωνιάτικη σαλάτα που ευωδιάζει και χορταίνει.
empty alt

Κροκέτες κοτόπουλο

Το κοτόπουλο αλλάζει μορφή από τις κλασικές συνταγές και γίνεται ένα εντυπωσιακό ορεκτικό.
empty alt

Πιπερονάτα

Άλλη μια επιλογή για να απολάσετε τις αγαπημένες πιπεριές με πλούσια γεύση.
empty alt

Μοσχάρι γιαχνί

Ελληνικό, σπιτικό φαγητό ιδανικό για οικογενειακά τραπέζια.
empty alt

Στόλεν

Παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο γλυκό από τη Δρέσδη της Γερμανίας. Απίθανο και εξαιρετικό κέικ σε γεύση και εμφάνιση.
empty alt

Semifredo καφέ

Ενα λεπτό και τραγανό επιδόρπιο (semifredo στα ιταλικά σημαίνει μισοπαγωμένο) εύκολο στην προετοιμασία του.
empty alt

Γλυκάκια με παντεσπάνι και σοκολάτα

Γαργαλιστική σοκολάτα και δροσερή κρέμα γάλακτος δένουν ερωτικά με μερικές σταγόνες λεμόνι.
empty alt

Carpaccio από μοσχάρι με αντίδι και κατίκι Δομοκού

Σοτάρουμε το κρεμμύδι... η αρχή για μια θεσπέσια συνταγή.
Back To Top