Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Πεσκανδρίτσα στο φούρνο με πατάτες, νόστιμο και υγιεινό πιάτο που θα λατρέψουν και οι μικροί μας φίλοι!

Υλικά:

  • 800 γρ. φιλέτο από πεσκανδρίτσα κομμένο σε φέτες
  • 2 μεγάλες πατάτες κομμένες σε πολύ λεπτές φέτες
  • 1 σκελίδα σκόρδο λεπτοκομμένη
  • 200 γρ. φρυγανιά gluten free
  • Ζεστ και χυμό από 1 λεμόνι
  • 1 κ.γ. θυμάρι τριμμένο
  • 1 κ.γ. μαϊντανό τριμμένο
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Οδηγίες:

Παίρνουμε ένα ταψί φούρνου, βάζουμε 3 κ.σ. ελαιόλαδο από κάτω και απλώνουμε τις φέτες από τις πατάτες. Αλατοπιπερώνουμε το ψάρι και το απλώνουμε πάνω στις πατάτες. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το χυμό λεμονιού, το θυμάρι, το μαϊντανό, τη φρυγανιά, αλάτι και πιπέρι και αυτό το μείγμα το απλώνουμε επάνω στα ψάρια σαν να τα πανάρουμε. Ρίχνουμε από πάνω 2 κουταλιές ακόμη ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά. Αν χρειάζεται στο τέλος γυρίζουμε το φούρνο στο γκριλ για να γκρατιναριστούν.

empty alt

Γαρίδες με πολύχρωμες πιπεριές

Οι αγαπημένες γαρίδες δένουν υπέροχα με τις πιπεριές και τα ζυμαρικά που προτιμάτε.
empty alt

Orecchiette με αντσούγιες και λαχανάκια Βρυξελλών

Συνδυασμός ψαριού και λαχανικών δημιουργούν μια απρόσμενη γευστική έκπληξη.
empty alt

Σαλάτα με κριθάρι και λαχανικά

Σαλάτα χορταστική και απολύτως γευστική και υγιεινή.
empty alt

Σέλινο του κηπουρού

Ζυμαρικά σε ένα γευστικό και απολαυστικό πιάτο.
empty alt

Αλμυρό πανετόνε

Ένα πανετόνε για όλες τις ώρες. Τρώγεται και χλιαρό και κρύο.  Μπορείτε να το συνοδεύσετε με αλλαντικά.
empty alt

Λαζάνια με σπανάκι

Ένα πλήρες πιάτο για κάθε μέρα που θα ικανοποιήσει μικρούς και μεγάλους.
empty alt

Fusilli με λουκάνικο

Ένα πιάτο με πλούσια γεύση και πραγματική νοστιμιά.
empty alt

Σουφλέ με τόνο και μπρόκολο

Ακόμη και οι πιο δύσπιστοι με αυτό το λαχανικό θα υποκύψουν σε αυτή την γεύση.
Back To Top