Εύκολη | Μερίδες : 4 | 15.01-18.30 |
Διαφορετικό πέστο για να συνοδεύσει τα ζυμαρικά της αρεσκεία σας.
Υλικά:
100 γρ. ρόκα
100 γρ. ελαιόλαδο
75 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
30 γρ. κουκουνάρι
1 μικρή σκελίδα σκόρδο
Αλάτι
Πιπέρι
Οδηγίες:
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μίξερ εκτός από το ελαιόλαδο και τα χτυπάμε πολύ καλά και σε υψηλές ταχύτητες ώστε να ομογενοποιηθούν ομοιόμορφα. Προσθέτουμε μια κουταλιά παγωμένο νερό. Ολοκληρώνουμε το πέστο προσθέτοντας λίγο λίγο το ελαιόλαδο (να πέφτει σαν γραμμή), πάντα συνεχίζοντας το χτύπημα. Στο τέλος ρίχνουμε όσο αλάτι και πιπέρι χρειαστεί.