Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Είναι οι "προχωρημένες" τηγανητές πατάτες που κανέναν δεν αφήνουν ασυγκίνητο.

Υλικά:

500 γρ. πατάτες

120 γρ. τυρί φέτα τριμμένη

3 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο

4 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

1 κ.σ. χυμό λεμονιού

Λίγο ελαιόλαδο

1 αυγό χτυπημένο

Αλάτι

Πιπέρι

Αλεύρι για το πανάρισμα

Οδηγίες:

Βράζουμε καλά τις πατάτες, τις σουρώνουμε και τις λιώνουμε. Τις βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη φέτα, το άνηθο, τα κρεμμυδάκια, το αυγό και το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε καλά. Αλατοπιπερώνουμε όσο χρειάζεται και κρατάμε το μείγμα στο ψυγείο ώστε να πλάθεται. Βγάζουμε από το ψυγείο και πλάθουμε σε μπαλάκια. Τα πιέζουμε ελαφρώς και τα περνάμε από το αλεύρι. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε τις πολπέτες μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα και από τις δύο πλευρές. Αφήνουμε να στραγγίξουν σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε.

empty alt

Carpaccio σολομού με σάλτσα αβοκάντο

Ο σολομός και σε αυτό το πιάτο κλέβει την παράσταση.
empty alt

Bruschetta πασχαλινή

Μία παραδοσιακή ιταλική bruschetta για τις ημέρες του Πάσχα και όχι μόνο..
empty alt

Μαγιονέζα vegan

Πανεύκολη μαγιονέζα για χορτοφάγους και όχι μόνο...
empty alt

Crostini από λάδι με μους από λάχανο και mozzarella

Φέρτε κοντά το λάχανο και τη μοτσαρέλα και δε θα πιστεύετε τη γεύση.
empty alt

Σαλάτα από σολομό

Μια σαλάτα που μυρίζει θάλασσα.
empty alt

Μεξικάνικη σαλάτα με nachos

Πλούσια και χορταστική σαλάτα με γεύση Μεξικού.
empty alt

Σαλάτα με αβοκάντο και μανιτάρια champignon

Ένα ανάλαφρο γεύμα που κλέβει τις εντυπώσεις. 
empty alt

Ριζότο με σαμπάνια και σολομό

Γεύση μεθυστική και ξεχωριστή σε ένα ριζότο που τολμά να συνδυάσει τη σαμπάνια με το σολομό.
Back To Top