Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ο ταπεινός γαύρος σε μια βασιλική εκδοχή.

Υλικά:

350 γρ. γαύρο καθαρισμένο

80 γρ. μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι

50 γρ. κάπαρη

400 γρ. φρέσκια ντομάτα κομμένη καρέ

1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη

12 φέτες ψωμί του τοστ ψημένες

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Κάνουμε μία σάλτσα. Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το ελαιόλαδο με το σκόρδο, προσθέτουμε τις ντομάτες και αφήνουμε να βράσει μέχρι να πήξει καλά. Αλατοπιπερώνουμε το γαύρο και ψήνουμε στο γκριλ για 5-10 λεπτά. Σε μία πιατέλα τοποθετούμε τη μία φέτα ψωμί κομμένη στρογγυλή με κουπάτ, από πάνω τη σάλτσα, ύστερα το φιλέτο γαύρου, πάλι το ψωμί, τη σάλτσα και το γαύρο και επαναλαμβάνουμε 3 φορές. Φτιάχνουμε για 4 άτομα.

empty alt

Τσιπούρα al cartoccio

Ιταλική πινελιά για μια διαφορετική αλλα συναρπαστική γευστική εκδοχή της διάσημου ψαριού.
empty alt

Cupcakes με αβοκάντο

Ένα εξωτικό φρούτο στο γλυκό σας.
empty alt

Χοιρινό καρέ με σως πορτοκάλι

Το χοιρινό ποτέ δεν ήταν πιο εκλεκτό ανάμεσα σε φέτες πορτοκαλιού, σβησμένα με κρασί.
empty alt

Κρέπες light

Κρέπες γι'αυτούς που προσέχουν!
empty alt

Κρουασανάκια γεμιστά με μελιτζάνα

Δοκιμάστε να φτιάξετε αλμυρά κρουασανάκια με μελιτζάνα για ένα διαφορετικό ορεκτικό στο τραπέζι σας.
empty alt

Κροκέτα κοτόπουλο

Η διαφορετική γεύση του κοτόπουλου αναδυκνύεται με αυτή τη συνταγή
empty alt

Ριζότο με τόνο και wasabi

Γεύση από Ιαπωνία δια μέσω Ιταλίας σε ένα ξεχωριστό πιάτο.
empty alt

Φοκάτσια

Το ιταλικό ψωμί με θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.
Back To Top