Εύκολη   Μερίδες : 4   05.00-10.00  

Το ανοιξιάτικο φρούτο με την φίνα γεύση της μοτσαρέλας ταιριάζουν υπέροχα.

Υλικά:

50 γρ. μάσα

50 γρ. ρόκα

50 γρ. τροκαντέρο

50 γρ. ραδίκι

50 γρ. λόλο ρόσο

100 γρ. φράουλες (όχι πολύ ώριμες)

50 γρ. φλέικς παρμεζάνας

ξύδι από φράουλα

ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

Ξύδι από φράουλα

250 γρ. ξύδι κόκκινο

100 γρ. φράουλες

Οδηγίες:

Πλένουμε καλά όλες τις σαλάτες και τις κόβουμε με το χέρι. Πλένουμε τις φράουλες και τις κόβουμε στα τέσσερα. Κάνουμε μία βινεγκρέτ βάζοντας σε ένα μπολ και ανακατεύοντας πολύ καλά το ξύδι από φράουλα, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Σερβίρουμε σε ένα πιάτο βάζοντας από κάτω τις σαλάτες ανακατεμένες, περιχύνουμε με τη βινεγκρέτ και τελειώνουμε ρίχνοντας από πάνω το φλέικς παρμεζάνας.

Ξύδι από φράουλα

Καθαρίζουμε τις φράουλες και τις τοποθετούμε στο ξύδι για 15 μέρες. Το σουρώνουμε, το ρεντουίρουμε το 1/3 και είναι έτοιμο.

empty alt

Καρμπονάρα με αυγό

Καρμπονάρα με αυγό. Δηλαδή, αυθεντική, σε αυστηρή ιταλική "γραμμή" - αλλά υπέροχη γεύση.
empty alt

Φασολάδα με μύδια

Μία εναλλακτική πρόταση για την αγαπημένη σε όλους φασολάδα.
empty alt

Χοιρινό με ντομάτες και λουκάνικα

Γευστική πανδαισία με λεπτές ισορροπίες.
empty alt

Πέννες με βότκα

Πέννες με βότκα ή Ιταλία-Ρωσία στο ίδιο… τραπέζι!
empty alt

Μοσχαράκι με τσίλι και σκόρδο

Πλούσια γεύση και εξαιρετική επιλογή για ψήσιμο στα κάρβουνα.
empty alt

Βάση από πίτσα χωρίς γλουτένη

Πανεύκολη ζύμη πίτσας.
empty alt

Σαλάτα με μπακαλιάρο

Χορταστική σαλάτα με μπακαλιάρο,ρόκα και τοματίνια.
empty alt

Spaghettoni με funghi porcini

Τα μανιτάρια θα εκτοξεύσουν τη γεύση σε αυτό το πιάτο ζυμαρικών.
Back To Top