Εύκολη | Μερίδες : 2 | 18.31-21.00 |
Ένα δροσερό πιάτο που ανοίγει την όρεξη για περαιτέρω γεύσεις.
Υλικά:
180 γρ. φρέσκο τόνο κομμένο σε τετραγωνάκια 1 εκ.
150 γρ. φρέσκα μύρτιλα
1 κ.γ. θυμάρι τριμμένο
1 κ.γ. umami
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 πρέζα πάπρικα γλυκιά
1 κρεμμυδάκι φρέσκο λεπτοκομμένο
2 χούφτες σαλάτα βαλεριάνα
Χυμό από ½ lime
Οδηγίες:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τη σαλάτα και αφήνουμε να μαριναριστούν στο ψυγείο για μισή ώρα. Σε ένα μπολ βάζουμε μέσα τη σαλάτα, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και λίγο ξύδι και ανακατεύουμε. Επάνω απλώνουμε τη ταρτάρ που είχαμε βάλει στο ψυγείο.